Toont alle 4 resultaten

Butchers & Bicycles elektrische bakfiets

Oorspronkelijke prijs was: €7999,00.Huidige prijs is: €5999,00.
Oorspronkelijke prijs was: €7999,00.Huidige prijs is: €5999,00.
Oorspronkelijke prijs was: €8074,00.Huidige prijs is: €7899,00.
Oorspronkelijke prijs was: €8074,00.Huidige prijs is: €7899,00.

Bent je op zoek naar een unieke elektrische cargobike die overal hoofden doet omdraaien? Dan de Butchers & Bicycles fietsen jouw beste keuze. De dikke banden maken een sterke statement, het Built to Tilt systeem geeft een relaxte rijpositie en rij je met hoge snelheid door de meeste bochten. Met de bak kan je gemakkelijk kinderen, honden of spullen meenemen op de fiets. Zo is een auto overbodig.

Fietsverzekering voor Butchers & Bicycles

Je wilt je Butchers & Bicycles elektrische fiets natuurlijk goed verzekeren, sluit daarom direct bij je aankoop een fietsverzekering via Fatdaddy af. Wij installeren direct de gratis GPS tracker en melden je fiets aan zodat deze bij diefstal vaak snel weer gevonden wordt. En komt je fiets niet meer terug? Wij zorgen er samen met de verzekering voor dat je binnen een paar dagen weer vrolijk doorfietst op een nieuwe fiets. Afhankelijk van de plaats waar je woon kost een fietsverzekering voor een Butchers & Bicycles elektrische fiets tussen de €7,50 en €15 per maand.

Waarom een Butchers & Bicycles elektrische bakfiets bij Fatdaddy kopen?

Fatdaddy is de grootste webshop voor Butchers & Bicycles elektrische bakfietsen in Nederland, Belgie, Denemarken en Duitsland. Dit doen wij door alleen Butchers & Bicycles fietsen te verkopen die wij op voorraad hebben en deze dan snel, gratis rijklaar te leveren.

Hoe wordt de Butchers & Bicycles bakfiets geleverd?

Wij versturen jouw Butchers & Bicycles elektrische bakfiets vanuit onze eigen magazijnen waar deze volledig worden geassembleerd. Je hoeft alleen de fiets op te starten en kan meteen rijden. Mocht er iets mis zijn dan kunnen je ook snel helpen met problemen in een van onze service centra’s.

Butchers & Bicycles bakfiets kopen met gespreid betalen

Liever de aankoop van je elektrische bakfiets spreiden over meerdere maanden? Dat kan met SprayPay – waar je de een laag maandbedrag betaald en tot wel 36 maanden gespreid kan betalen, je betaald met SprayPay een rentepercentage. Liever geen rente kies dan voor IN3 tijdens je checkout. Met IN3 betaal je jouw elektrische fiets in 3 losse betalingen gespreid over 3 maanden, over IN3 betaal je geen rente.

Butchters & Bicycles zakelijk of prive leasen

Het is ook mogelijk om je elektrische bakfiets zakelijk of prive te leasen (optioneel inclusief onderhoud en verzekering). Je betaald een laag maandbedrag en ben direct eigenaar van de Butchers & Bicycles, wil je operational lease dan kunnen wij een passend voorstel maken.