Doppio bikes reparatie en service

Voordelige reparaties aan Doppio fatbikes

Met goed onderhoud aan je Doppio kan deze elektrische fatbike jaren mee. Maar mocht je toch problemen hebben, dan is het fijn om te weten dat Fatdaddy deze fiets volledig voor je kan onderhouden. Dit doen wij in onze fysieke winkels, door professionele servicemonteurs. 

Boek je Doppio onderhoud direct in onze agenda


FAQ over Doppio reparaties

Jazeker! Het maakt niet uit waar of van wie je jouw Doppio hebt gekocht, wij onderhouden deze allemaal in een van onze winkels.

In theorie repareren wij alles, maar het kan zijn dat een onderdeel niet beschikbaar is of je fiets F.U.B.A.R. (Fucked Up Beyond All Recognition) is. In dat geval moeten we je reparatie afwijzen. 

Het begint met een berichtje, dit kan via de website (op deze pagina) of via WhatsApp of een van onze sociale media. We gaan dan direct voor je aan de slag en proberen een prijsopgave te maken. 

Daarna kom je de fiets naar een van onze winkels brengen, we nemen je reparatie nog een keer op (het kan zijn dat sinds de aanmelding en daadwerkelijke reparatie iets veranderd is), noteren allen in ons systeem en maken foto’s. 

Daarna gaan we vaak direct voor je aan de slag. Mochten we tussentijd vragen hebben dan nemen we direct contact met je op. Je krijgt een bericht wanneer je reparatie klaar is. 

De meeste onderdelen die wij gebruiken verkopen we ook los in onze webshop. Kan je het onderdeel wat je zoekt niet vinden stuur ons dan een berichtje, we gaan direct voor je zoeken en hebben deze vaak met een paar dagen binnen. 

Alle Doppio fatbikes in Nederland zijn legaal.

Maar dit is niet het geval wanneer deze zijn uitgerst met een gashendel of motor met meer dan 250W. Twijfel je of jouw Doppio legaal is in Nederland? Kom dan langs in een van onze winkels en we vertellen het je direct! 

Reparatie / onderhoudPrijsBenodigde onderdelenOpmerking
Servicecheck€69Periodieke controle ebike
Binnenband vervangen€69 (voor) / €89 (achter)Bekijk alle bandenInclusief materiaal
Buitenband vervangen€120Inclusief materiaal
Binnen+buitenband vervangen€185Inclusief materiaal
Remblokken vervangen
(voor of achter)
€59Inclusief materiaal
Remmen afstellen
(per rem)
€39Inclusief materiaal
Hydraulische remmen afstellen/bleeding€54Inclusief materiaal, per kant
Ketting/derailleur afstellen€39Inclusief materiaal
Ketting vervangen €85Exclusief materiaal
Overige werkzaamheden€69 per uurExclusief materiaal

Onderhoud aan je Doppio fatbike doe je natuurlijk bij Fatdaddy. Met meerdere winkels en gratis verzending ben je altijd verzekerd de beste service en garantie. 

Vraag onze servicemonteurs

Stel vraag via WhatsApp Bel 085 303 5044 Kom langs in onze winkels
Fatdaddy Nederland
Wat onze klanten zeggen
4.69 waardering (1952 beoordelingen)