Je komt buiten en je trouwe Knaap, Super73 of Mate staat hier niet meer. Flink balen want je moest natuurlijk net naar die ene belangrijke afspraak. Gelukkig lees je in dit artikel direct hoe je jouw diefstal zo snel mogelijk kunt afhandelen en binnen een paar dagen weer kan rijden.

Om te beginnen moet je dit direct melden in de ANWB-app of via het nummer 088-2993000. De alarmcentrale zal direct bikehunters op pad sturen om jouw fiets te zoeken. De meeste fietsen worden binnen 48-uur teruggevonden.

😀 Je fiets is gevonden en er is geen schade:

Je fiets wordt bij een van de Fatdaddy winkels geleverd en wij nemen contact met je op wanneer je de fiets kunt ophalen. Lukt het ophalen niet dan kunnen wij deze voor een kleine vergoeding overal in Nederland bezorgen.

😔 Je fiets is gevonden en er is schade:

Je fiets wordt bij een van de Fatdaddy winkels geleverd en wij gaan de schade herstellen. Dit kan enkele dagen duren afhankelijk van de schade en beschikbaarheid van de onderdelen. Wij sturen je een factuur voor de reparatie welke je direct kan indienen bij de verzekering of sturen deze direct naar de verzekering. Je betaalt meestal €25,- eigen risico. Wij nemen contact met je op wanneer je de fiets kunt ophalen. Lukt het ophalen niet dan kunnen wij deze voor een kleine vergoeding overal in Nederland bezorgen.

😭 Je fiets is niet gevonden:

Super balen, je trots en waarschijnlijk enige vervoersmiddel is door iemand gestolen en niet meer teruggevonden. Gelukkig krijg je met de ebike verzekering van Fatdaddy vaak binnen enkele dagen een nieuwe fiets.

Zorg ervoor dat je de volgende documenten hebt;

 • Een afschrift van de aangifte bij de politie (vermeld het slot en framenummer in het document)
 • De aankoopnota (deze kan je downloaden in je Fatdaddy account of opvragen)
 • Originele fietssleutels van het slot, waarvan minimaal één sleutel gebruikssporen moet vertonen.
  (Foto 1: De voorzijde van beide fietssleutels waarop het sleutelnummer zichtbaar is. Foto 2: De achterzijde van beide fietssleutels (de zijde zonder sleutelnummer). Het slotnummer moet hetzelfde zijn als in je polis.
  Lukt het niet om deze te fotograferen, stuur deze dan op naar;
  Unigarant t.a.v. afdeling Schade, Postbus 50000, 7900 RP Hoogeveen

Stuur de bovenstaande documenten o.v.v. je schadenummer (gekregen bij het aanmelden) naar info@fatdaddy.nl, wij zorgen ervoor dat deze bij de juiste afdeling komt voor super snelle afhandeling. Je kan ook het formulier onderaan deze pagina invullen.


Direct online diefstal indienen (supersnel verwerkt)


Is je schade/diefstal geaccepteerd krijg je vaak binnen enkele dagen het bericht dat je nieuwe ebike klaarstaat. Wil je hierna je verzekering doorzetten, koop dan voordat je de fiets komt ophalen een nieuw ART-2 slot.

2 reacties op “Mijn ebike is gestolen, wat nu!?

 1. jane krsticevic zegt:

  Ik wil geen fatbike meer, dit is al de 3de keer dat hij gestolen is. Ik wil graag geld uitgekeerd krijgen zodat ik een normale e-bike kan kopen. Kunnen jullie daarvoor zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *