The Urban Mobility Store

Fatdaddy Oisterwijk

Adres
Sprendlingenpark 38, in Oisterwijk
Google Maps

Email winkel Bel 013 5210011
Boek een proefrit

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag9:00 — 18:00
woensdag9:00 — 18:00
donderdag9:00 — 18:00
vrijdag9:00 — 18:00
zaterdag10:00 — 16:00
zondagGesloten

In onze fietsenwinkel in Oisterwijk kan je onze elektrische fietsen uitgebreid testen. Op die manier weet je zeker dat je de fiets koopt echt bij jou past. 
Onze fietsenwinkel in Oisterwijk is gevestigd aan de Sprendlingenpark 38, in Oisterwijk en er is voldoende gelegenheid om je auto te parkeren. Bij een goede fietsenwinkel hoort natuurlijk de ruimte voor een uitgebreide proefrit en optimale service van onze fietsspecialisten. Onze vakmensen staan voor je klaar voor een goed en eerlijk advies in onze fietsenwinkel in Oisterwijk.

Plan direct je afspraak


Fatdaddy Oisterwijk

Fatdaddy Oisterwijk is een van de grootste e-bike testcenters van Nederland. Hier vind je ons complete assortiment fietsen en kan je uitgebreid jouw voorkeurfietsen testen. Met een team aan e-bike adviseurs zullen we vijf dagen per week voor jou klaar staan. Vanuit onze fietsenwinkel Oisterwijk organiseren wij ride-outs, product launches en soms een van de leukste spontane kortingen. 

Onze formule

Fatdaddy groeit aanzienlijk sneller dan we ooit hadden gehoopt, waardoor we steeds meer locaties nodig hebben om onze uitgebreide klantenkringen te bedienen. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde nieuwe potentiële zakenpartners om ons merk naar nieuwe plaatsen of provincies te brengen.

Open een fatdaddy winkel