Toont alle 3 resultaten

Tenways elektrische stadsfietsen kopen

Fatdaddy is gestopt met de verkoop van Tenways elektrische fietsen, een (beter) alternatief zijn de fietsen van Bimas & Bikkel. Deze merken ondersteunen hun klanten gelukkig een stuk beter

+
Uitverkocht
+
Uitverkocht

Tenways elektrische stadsfietsen kopen

Ben je op zoek naar een nieuw vervoermiddel waarmee je vliegensvlug bent en geen rijbewijs voor nodig hebt? Dan kun zijn de elektrische fietsen van het merk Tenways echt iets voor jou! De elektrische fietsen van Tenways zijn letterlijk most bang for your buck want je krijgt een van de meest complete elektrische fietsen voor een super aantrekkelijke prijs.
De Tenways elektrische fietsen hebben niet alleen de meest uitgebreide functies, ze hebben ook allemaal uitneembare batterijen, een stevig frame en een van de beste elektrische motoren op de markt.

Tenways leasen of gespreid betalen

Door deze elektrische fiets te leasen hoef je niet in 1x een groot bedrag uit te geven. Met leasen kun je alle fietsen van Tenways kopen op afbetaling en in maandelijkse termijnen betalen. Eerst lang sparen en wachten met kopen behoort met leasen tot het verleden.

In 3 termijnen betalen zonder rente kan ook! Vind je het leasen maar niets, maar kom je toch nog net iets te kort om je Tenways in 1x te betalen? Dan hebben wij nog een mooie oplossing voor je. Bij ons kun je ook gebruik maken van IN3. Met IN3 kun je deze fatbike betalen in 3 termijnen.

Je rekent de Tenways ebike af en kiest bij de betaalmethode voor betalen met IN3. Bij het afrekenen betaal je ⅓ deel van het totaalbedrag. De overige 2 delen die nog overblijven betaal je binnen 30- en 60 dagen. Zo kun je toch iets gespreid betalen zonder een krediet of financiering aan te gaan. IN3 is namelijk geen financiering en er wordt ook niet naar een eventuele BKR notering gekeken. Geschikt dus voor iedereen.

Tenways fietsverzekering

Sluit tijdens je bestelling direct je elektrische fietsverzekering af en krijg een nieuwe fiets bij diefstal + pechhulp in Nederland en Belgie + Accu ook direct meeverzekerd + Beschadigingen ook verzekerd. Deze verzekering kost nog geen €10 per maand en is het zeker waard.