Elektrische Fatbike reparatie en onderhoud

Onze missie: Je e-bike moet het gewoon doen. Onze monteurs zorgen ervoor dat je weer plezier kunt beleven aan je elektrische fatbike. 

Dé specialist in fatbikes

Wat de fietsenmaker niet durft pakken we graag op: van accu’s vervangen tot display’s aansluiten. Maar ook een band vervangen doen we graag. Altijd met originele onderdelen en een schoonmaakbeurt zodat je wegrijdt op een fiets alsof ‘ie nieuw is.

Welke merken?

Fatdaddy specialiseert zich in de reparatie van alle merken elektrische fietsen. Door korte lijnen tussen de merken en onze technische dienst kunnen we hoogwaardige reparaties garanderen. Geen geknoei. Heb je jouw elektrische fiets bij een andere winkel gekocht? Ook dan bieden we onderhoudsbeurten aan en kunnen we de meeste storingen verhelpen.

Wat kost dat?

Voordat wij starten aan een reparatie bespreken we samen de mogelijke kosten. Zo wordt je niet verrast met een hoge factuur achteraf. Een gemiddelde fatbike reparatie kost tussen de €49 en €95 euro. Afhankelijk van de genodigde reparatie onderdelen zoals accu’s kan dit in zeldzame gevallen hoger uitvallen. Niet duidelijk wat er mis is met je e-bike? Dan bieden wij een schadeanalyse voor €49, deze kosten komen te vervallen als wij de reparatie gaan uitvoeren. 

Waar kan ik terecht?

Je kunt je e-bike op afspraak afleveren bij een van onze Fatdaddy winkels. Onderhouds-en inspectiebeurten zijn vaak binnen enkele uren klaar. Afhankelijk van de reparatie kan het een aantal dagen duren. Kun je de e-bike niet langsbrengen? Neem dan contact op voor onze pick-up koeriersdienst.

Boek je Fatbike onderhoud direct in onze agenda


FAQ over Fatbike reparaties

Jazeker! Het maakt niet uit waar of van wie je jouw Fatbike hebt gekocht, wij onderhouden deze allemaal in een van onze winkels.

In theorie repareren wij alles, maar het kan zijn dat een onderdeel niet beschikbaar is of je fiets F.U.B.A.R. (Fucked Up Beyond All Recognition) is. In dat geval moeten we je reparatie afwijzen. 

Het begint met een berichtje, dit kan via de website (op deze pagina) of via WhatsApp of een van onze sociale media. We gaan dan direct voor je aan de slag en proberen een prijsopgave te maken. 

Daarna kom je de fiets naar een van onze winkels brengen, we nemen je reparatie nog een keer op (het kan zijn dat sinds de aanmelding en daadwerkelijke reparatie iets veranderd is), noteren allen in ons systeem en maken foto’s. 

Daarna gaan we vaak direct voor je aan de slag. Mochten we tussentijd vragen hebben dan nemen we direct contact met je op. Je krijgt een bericht wanneer je reparatie klaar is. 

De meeste onderdelen die wij gebruiken verkopen we ook los in onze webshop. Kan je het onderdeel wat je zoekt niet vinden stuur ons dan een berichtje, we gaan direct voor je zoeken en hebben deze vaak met een paar dagen binnen. 

Alle elektrische fatbikes zijn in Nederland legaal. Maar dit is niet het geval wanneer deze zijn uitgerst met een gashendel of motor met meer dan 250W. Twijfel je of jouw Super73 legaal is in Nederland? Kom dan langs in een van onze winkels en we vertellen het je direct! 

Reparatie / onderhoudPrijsBenodigde onderdelenOpmerking
Servicecheck€69Periodieke controle ebike
Binnenband vervangen€69 (voor) / €89 (achter)Bekijk alle bandenInclusief materiaal
Buitenband vervangen€120Inclusief materiaal
Binnen+buitenband vervangen€185Inclusief materiaal
Remblokken vervangen
(voor of achter)
€59Inclusief materiaal
Remmen afstellen
(per rem)
€39Inclusief materiaal
Hydraulische remmen afstellen/bleeding€54Inclusief materiaal, per kant
Ketting/derailleur afstellen€39Inclusief materiaal
Ketting vervangen €85Exclusief materiaal
Overige werkzaamheden€69 per uurExclusief materiaal
Houdt er rekening mee dat wij altijd €69 onderzoekskosten rekenen, deze wordt van de factuur gehaald wanneer wij de reparatie ook uitvoeren

Onderhoud aan je fatbike doe je natuurlijk bij Fatdaddy. Met meerdere winkels en gratis verzending ben je altijd verzekerd de beste service en garantie. 

Vraag onze servicemonteurs

Stel vraag via WhatsApp Bel 085 303 5044 Kom langs in onze winkels
Fatdaddy Nederland
Wat onze klanten zeggen
4.69 waardering (1962 beoordelingen)