Dé specialist in fatbikes

Wat de fietsenmaker niet durft pakken we graag op: van accu’s vervangen tot display’s aansluiten. Maar ook een band vervangen doen we graag. Altijd met originele onderdelen en een schoonmaakbeurt zodat je wegrijdt op een fiets alsof ‘ie nieuw is.

Welke merken?

Fatdaddy specialiseert zich in de reparatie van alle merken elektrische fietsen. Door korte lijnen tussen de merken en onze technische dienst kunnen we hoogwaardige reparaties garanderen. Geen geknoei. Heb je jouw elektrische fiets bij een andere winkel gekocht? Ook dan bieden we onderhoudsbeurten aan en kunnen we de meeste storingen verhelpen.

Wat kost dat?

Voordat wij starten aan een reparatie bespreken we samen de mogelijke kosten. Zo wordt je niet verrast met een hoge factuur achteraf. Een gemiddelde fatbike reparatie kost tussen de €49 en €95 euro. Afhankelijk van de genodigde reparatie onderdelen zoals accu’s kan dit in zeldzame gevallen hoger uitvallen. Niet duidelijk wat er mis is met je e-bike? Dan bieden wij een schadeanalyse voor €49, deze kosten komen te vervallen als wij de reparatie gaan uitvoeren. 

Waar kan ik terecht?

Je kunt je e-bike op afspraak afleveren bij een van onze Fatdaddy winkels. Onderhouds-en inspectiebeurten zijn vaak binnen enkele uren klaar. Afhankelijk van de reparatie kan het een aantal dagen duren. Kun je de e-bike niet langsbrengen? Neem dan contact op voor onze pick-up koeriersdienst.

Kan het ook op locatie?

De meeste (kleine) reparaties kunnen wij ook op locatie uitvoeren. Je maakt hiervoor een afspraak met onze servicemonteur welke langskomt en je probleem direct probeert op te lossen. Op dit moment bieden wij deze dienst alleen aan in Amsterdam en de randstad.

Fatbike reparatie/onderhoud