Elektrische fietsverzekering

Sluit direct bij de aankoop van je elektrische fiets een voordelige fietsverzekering af. 

Als je jouw fietsverzekering via Fatdaddy afsluit krijg je voor nog geen tientje per maand een slimme verzekering waarbij je; tot 5 jaar lang het aankoopbedrag terug krijgt bij diefstal, 24/7 pechhulp voor je elektrische fiets in Nederland, Ongevallendekking, Rechtsbijstand en een gratis GPS tracker + opsporingsteam

Aankoopbedrag terug bij diefstal

Bij diefstal krijg je de eerste 5 jaar van je verzekering het volledige aankoopbedrag terug. Vanaf het 6e jaar ontvang je 50% van je aankoopbedrag. Voor een racefiets of ATB geldt een eigen risico van 10%.

Geen eigen risico

Bij diefstal of een kapotte fiets die niet meer gerepareerd kan worden (total loss) betaal je €0 eigen risico. En bij schade aan je fiets betaal je slechts €25.

24/7 pechhulp in Nederland

Als je via Fatdaddy je fietsverzekering afsluit, ben je altijd verzekerd van hulp bij pech onderweg. Heb je een lekke band of ligt je ketting eraf? Eén telefoontje naar de Alarmcentrale, en de Wegenwacht komt naar je toe. Kan de fiets niet ter plekke gerepareerd worden, dan brengen wij jou en je eventuele medereiziger(s) naar de eindbestemming, naar huis of naar de fietsenmaker.

GPS tracker en opsporingsteam

Wordt jouw fiets gestolen? Met onze fietsverzekering komt alles weer goed. Bij diefstal spoort onze opsporingsdienst jouw fiets op de gratis GPS. Na het afsluiten van de verzekering nemen we contact op voor het plaatsen van de tracker. 

Direct je fietsverzekering online afsluiten?

Vul het formulier hieronder in en vraag direct je fietsverzekering online aan. Wil je jouw fietsverzekering direct op je nieuwe fiets aanvragen neem dan even contact met ons op na je bestelling. Wij kunnen direct alles voor je regelen. 


Elektrische fiets verzekering
Reparatie Mate.bike in Amsterdam
Elektrische fiets verzekering
Elektrische fiets verzekering
Veelgesteld vragen over fietsverzekering

Een Fietsverzekering is een slimme fietsverzekering met track&trace-systeem. Hiermee vinden wij jouw fiets na diefstal zo snel mogelijk terug. De Blijven Fietsen Fietsverzekering bestaat uit de volgende dekkingen:

  • Diefstal inclusief track&trace: wordt de fiets binnen 48 uur niet teruggevonden, dan krijg je van ons het aankoopbedrag terug.
  • Beschadiging
  • Ongevallen
  • Verhaalrechtsbijstand
  • 24/7 hulp van de Alarmcentrale.
  • Hulp ter plekke, dus snel weer op weg.
  • Pech niet direct op te lossen? Wij brengen je naar je bestemming of fietsenmaker.
  • In heel Nederland en België pechhulp, ook voor je deur.
  • Voor elke type fiets passende service.

Genoeg reden om voor een tientje per maand je (elektrische fiets) fietsverzekering af te sluiten via Fatdaddy.

Ja, de accu is meeverzekerd mits deze is opgenomen in het verzekerd bedrag. Dit is het totale bedrag waarvoor je de verzekering hebt afgesloten. Als je de fiets via Fatdaddy hebt gekocht dan regelen wij dit voor je.

Als je jouw fietsverzekering via ons afsluit betaal je €0,- eigen risico bij diefstal van je e-bike of gewone stadsfiets. Voor mountainbikes en racefietsen geldt een eigen risico van 10% van het verzekerd bedrag bij diefstal.

Bijna alle fietssoorten hebben €25,- eigen risico bij schade. Alleen bij mountainbikes en racefietsen betaal je €50,- eigen risico.

Bij een kapotte fiets die niet meer gerepareerd kan worden (total loss) betaal je €0,- eigen risico. Voor mountainbikes en racefietsen geldt een eigen risico van 20% van het verzekerd bedrag.

Waarom Fatdaddy

Wij specialiseren ons sinds 2016 in innovatieve elektrische voertuigen, en inmiddels uitgegroeid tot een internationale e-mobiliteits ervaring met winkels en ondersteuning door heel Europa. Naast de verkoop van premium voertuigen specialiseren wij ons ook in de reparatie. 

Al onze service medewerkers volgen trainingen bij de diverse merken die wij verkopen. Hierdoor is onze kennis van e-bikes en de elektrische step ongeëvenaard en kunnen wij snel gespecialiseerde hulp bieden.

Contact