Bekijk al onze winkels

Fatdaddy
Amsterdam

Email winkel Bel winkel
Boek proefrit

Kom bij ons langs

Fatdaddy Amsterdam zit op de Johan van Hasseltweg 12B en ben je op zoek naar een goede fietsenwinkel in Amsterdam en de directe omgeving? Dan ben je bij Fatdaddy aan het juiste adres. 
In onze fietsenwinkel in Amsterdam kan je onze elektrische fietsen uitgebreid testen. Op die manier weet je zeker dat je de fiets koopt echt bij jou past.

Onze fietsenwinkel in Amsterdam is gevestigd aan de Johan van Hasseltweg 12B en er is voldoende gelegenheid om je auto te parkeren. Bij een goede fietsenwinkel hoort natuurlijk de ruimte voor een uitgebreide proefrit en optimale service van onze fietsspecialisten. Onze vakmensen staan voor je klaar voor een goed en eerlijk advies in onze fietsenwinkel in Amsterdam.

Plan direct je proefrit


Fatdaddy Amsterdam

Fatdaddy Amsterdam is een van de grootste e-bike testcenters van Nederland. Hier vind je ons complete assortiment fietsen en kan je uitgebreid jouw voorkeurfietsen testen. Met een team aan e-bike adviseurs zullen we vijf dagen per week voor jou klaar staan. Vanuit onze fietsenwinkel Amsterdam organiseren wij ride-outs, product launches en soms een van de leukste spontane kortingen. 

Onze formule

Fatdaddy groeit aanzienlijk sneller dan we ooit hadden gehoopt, waardoor we steeds meer locaties nodig hebben om onze uitgebreide klantenkringen te bedienen. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde nieuwe potentiële zakenpartners om ons merk naar nieuwe plaatsen of provincies te brengen.

Open een fatdaddy winkel