Het kan zijn dat je na het het bestellen of het leveren van je bestelling toch bedenkt. Wij doen hier niet lastig over en geven iedereen 30 dagen bedenktijd. Hieronder lees je de spelregels;

Retourneren

Vanaf de aankoopdatum heb je 30 dagen om het artikel te retourneren. Om in aanmerking te komen voor restitutie van je aankoopbedrag moet het artikel in de originele ongeopende verpakking zitten. Het artikel moet dus in de staat waarin je hem hebt ontvangen naar ons geretourneerd worden. Je krijgt na goedkeuring van je retour het aankoopbedrag – eventuele verzendkosten binnen 14 dagen via de manier hoe je betaald hebt teruggestort. Elektrische fietsen, steps en Onewheels kunnen na levering niet meer weer geretourneerd, deze worden namelijk per bestelling geassembleerd.

Haal je het artikel uit de verpakking rekenen wij 10% ‘restock’ fee om het artikel te controleren alvorens wij deze weer in kunnen nemen. Wanneer het artikel wordt ingeschakeld wordt dit opgeslagen in de software en kan het artikel niet meer worden geretourneerd. Artikelen die worden gebruikt voor reparaties / elektrische artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Wij hanteren standaard verzendkosten welke niet worden geretourneerd;

Retouren moeten eerst via onze website aangemeld worden. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Retouradres
Fatdaddy B.V.
Johan van Hasseltweg 12B
1022WV, Amsterdam

Refunds

Je hebt zelf verantwoordelijk om het geretourneerde artikel naar ons te versturen. Eenmaal ontvangen krijg je hier bericht van en ontvang je een bewijs. Wij zullen vervolgens controleren of het voldoet aan de retourvoorwaarden.

Shipping

Wij versturen in Nederland met UPS / DHL of PostNL. Wij adviseren ook je artikel via een van deze vervoerders terug te sturen. Verzendkosten worden niet geretourneerd. Zendingen worden altijd naar het besteladres verzonden, afleveradres toch wijzigen kan alleen per email.

Garantie

Standaard krijg je bij aankoop 2 jaar Europese fabrieksgarantie welke defecten welke door de fabrikant worden erkend dekt. De standaard fabrieksgarantie denkt geen misbruik, slecht onderhoud, ongelukken of defecten door eigen schuld zoals vocht. Op de batterij rust een fabrieksgarantie van 6 maanden. Reparaties onder garantie dienen altijd bij ons aangemeld te worden. Elektrische fietsen vallen alleen onder garantie wanneer er binnen 3 maanden door ons een servicebeurt op het voertuig is uitgevoerd, dit is kosteloos. Wil je extra garantie dan kan je dit aankopen tijdens de bestelling.

Annuleringen

Je kan totdat je bestelling is verzonden deze annulelren, hiervoor rekenen wij een ‘restocking fee’ van 10%. Elektrische fietsen, steps en Onewheels worden rijklaar verzonden – hier is een extra fee van €49 euro gerekend, deze rekenen wij niet als het product nog niet geassembleerd is. Pre orders hebben een fee van 10% omdat de producten al bij de leverancier zijn besteld.

Beschadigingen tijdens verzending

Wij maken altijd gebruik van de beste vervoerders voor jouw regio. Toch komt het voor dat een vervoerder onvoorzichtig is een pakket. Het is daarom belangrijk dat je bij ontvangst je pakket goed inspecteert voordat je hiervoor tekent. Mocht de doos beschadigd zijn kan je de bestelling weigeren aan de deur. Lukt dit niet maak direct een foto en opsturen stuur deze naar onze klantenservice, maak het pakket niet open.

Carry in garantie

De Carry-in garantie betekent dat klanten van Fatdaddy verantwoordelijk zijn voor het opsturen/mailen van de het defecte artikel voor reparatie en daarna zelf het gerepareerde artikel ophalen. Indien de klant ervoor kiest om het artikel op te sturen komt er geen tegenmoetkoming voor de verzendkosten, retourverzendkosten vanuit Fatdaddy zijn altijd gratis. Zorg ervoor dat je altijd de originele pakbon of factuur meestuurt.

Contact

Aarzel niet en neem bij twijfel contact met ons op. Wij helpen je graag.