Fatdaddy.nl reviews

Op het internet zijn veel reviews en ervaringen over Fatdaddy te lezen. Onderaan deze pagina lees je echte reviews van echte klanten die recent een product bij ons hebben gekocht. 
Wil je zelf graag een review achterlaten? Je ontvangt 7 dagen na levering van je bestelling een uitnodiging om een review achter te laten. 

Waarom Fatdaddy?

 1. Sharona

  Ik had er voor gekozen de fiets rijklaar op te halen. onderweg naar huis kwam ik er achter dat de banden helemaal plat waren. Ook was er een kapje van de power knop gebroken. Ik had er zelf voor de rest niet aangezeten. Ook kwam ik er vandaag achter dat 1 van de stepjes voor achterop roest plekjes heeft dat is opzich best apart voor een nieuwe fiets.

  Toen ik mailde over de banden en het klepje kreeg ik meteen antwoord en een nieuw klepje opgestuurd. Dus echt super goede service! Daar was ik echt heel tevreden over.

  Knaap bike BlackKnaap bike Black

 2. Ed K.

  We hebben de fiets zelf opgehaald werden daarbij leuk geholpen door Sam. Onze dochter lief is zeer blij met haar upgrade van zg naar zx.

  Super73-ZX Moon RockSuper73-ZX Moon Rock

 3. B. Simorangkir

  Verzending duurde een beetje lang. De ventiel van de voorband zat heel scheef tussen de velg, kreeg het dopje er niet af, heb het zelf na veel gepriegel opgelost.

  Skotero TetrodSkotero Tetrod

 4. Melissa Viersma

  Deze bestelling ging enorm goed. Na de diefstal van de vorige fiets, is er enorm snel voor een nieuwe fiets gezorgd. Binnen 1 week was alles geregeld.

  Mate X 750W InterstellarMate X 750W Interstellar

 5. Patrick De vos

  Ben goed geholpen door de mensen achter de schermen echt een dikke 10 plus ben zelf moeilijk te been daarom deze step en heb hem kunnen verzekeren als een scootmobiel vanwegen mij mindervalide kaart echt beste winkel ooit

  Dualtron MiniDualtron Mini