Fatdaddy.nl reviews

Op het internet zijn veel reviews en ervaringen over Fatdaddy te lezen. Onderaan deze pagina lees je echte reviews van echte klanten die recent een product bij ons hebben gekocht. 
Wil je zelf graag een review achterlaten? Je ontvangt 7 dagen na levering van je bestelling een uitnodiging om een review achter te laten. 

Waarom Fatdaddy?

1-5 of 1095 reviews
  1. Als je op zoek bent naar een robuuste rappe step met uithoudingsvermogen, zoek niet langer. Dit is ‘m! De actieradius is werkelijk ongeevenaard, ook als je de testimonia ziet op YouTube van enthousiaste gebruikers. De step rijdt lekker soepel over trottoirs en fietspaden dankzij met lucht gevulde banden en als hij aan z’n top van 25 km/u zit realiseer je je dat sneller nergens voor nodig is. Dit is prima. Met 18,5 kilo is hij aan de zware kant voor het meenemen op een trap en bijvoorbeeld om hem in de achterbak van de auto te leggen (om op de plaats van bestemming verder te gaan met de scooter), maar dat is goed te doen. Het enige waar de gebruiksaanwijzing niet helder is, is het elektronisch op slot zetten van de scooter. Daar wordt met gen woord over gesproken (of ik ben echt stekeblind). Volgens mij gaat dat via de app die je vervolgens uitzet. Alleen blijft het display op de scooter dan branden en is niet te bedienen. Eh … hier is dus nog wat verbetering te behalen. Toch vijf sterren voor deze nieuwe stoere vriend.