Toont alle 14 resultaten

Onewheel kopen in Nederland

Onewheel Pint

Oorspronkelijke prijs was: €1400,00.Huidige prijs is: €1295,00.

Onewheel XR Fender

Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €57,85.

Pint Charger Plug

7,00

XR Home Charger

Oorspronkelijke prijs was: €119,00.Huidige prijs is: €77,35.

Onewheel GT – Treaded Tire

Oorspronkelijke prijs was: €2875,00.Huidige prijs is: €2675,00.

Onewheel GT – Slick Tire

Oorspronkelijke prijs was: €2800,00.Huidige prijs is: €2600,00.

Onewheel XR Home Hypercharger

Oorspronkelijke prijs was: €220,00.Huidige prijs is: €143,00.
Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €31,15.
Oorspronkelijke prijs was: €209,00.Huidige prijs is: €135,85.
Oorspronkelijke prijs was: €209,00.Huidige prijs is: €135,85.
Oorspronkelijke prijs was: €45,00.Huidige prijs is: €29,25.

Onewheel Pint X

1875,00
+
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €49,00.
+
Uitverkocht

Pint Ultracharger

Oorspronkelijke prijs was: €120,00.Huidige prijs is: €42,00.

De Onewheel is niet alleen een vervoersmiddel, maar een verassend leuke sport en lifestyle. Heerlijk over de weg of door het bos te shredden. Waar en wanneer je maar wilt, ook met slecht weer! Onewheel werkt door middel van een grote luchtband met aanraakgevoelige sensors waar je met beide voeten op staat. Door te leunen met je evenwicht bepaal je de snelheid.

Fatdaddy houd van de Onewheel en wil de rest van Nederland net zo stoked krijgen. Daarom bieden wij testritten aan in onze winkels. Je leert manoeuvreren in 5 minuten, zo makkelijk is het. Beloofd. Klik hier om te reserveren.

Fatdaddy is de grootste dealer van Onewheel in de Benelux. Vandaag voor 14:00 besteld, morgen in huis!

Snowboarden op afvalt.

Lopen is geen optie meer met een Onewheel in je bezit. Het achterliggende bedrijf Future Motion is een pionier en probeert iedereen het gevoel van snowboarden te geven. Zo ben je niet meer afhankelijk van bergen sneeuw maar kun je het elke dag ervaren op je Onewheel.

Zorgeloos thuisbezorgd.

Door de lockdown is onze winkel gesloten, wij versturen elke maandag tot en met vrijdag online bestellingen. Bestel voor 14:00 en je Onewheel is morgen al in huis! Je ontvangt een UPS trackingcode, en kunt wijzigingen doorvoeren mocht je niet thuis zijn.

Onewheel XR

De Onewheel XR de grootste en krachtigste binnen de onewheel line-up. Met de premium prijs krijg je ook het beste wat Onewheel te bieden heeft. Zo gaat de Onewheel XR tot wel 30 km/h en kan je een bereik tot 29 km verwachten. De XR is geschikt voor elk type terrein.

Onewheel Pint

Voor bijna de helft van de prijs van de Onewheel XR haal je de Onewheel Pint in huis. De Pint is compacter, maar geeft zeker net zo veel plezier. Je hebt dezelfde beleving zo cross je met een snelheid van 26 km/h en haal je op een volle accu tot 13 km aan avontuur.

Onewheel

Een Onewheel bestaat simpelweg uit een groot wiel met een plateau waar je op staat. Door met je gewicht een kant op te sturen ga je naar voren, achteren of een richting op.

De meeste klanten die een Onewheel uitproberen in een van onze winkels kunnen na een paar meter al zonder begeleiding zelfstandig rijden.

Onewheel varianten

Je hebt twee verschillende Onewheels; de Onewheel XR met een actieradius van +/- 25 kilometer en de Onewheel Pint +/- 11 kilometer actieradius. De Onewheel XR is echt bedoelt voor lange afstanden waarbij een stabiele rit en grote accu het gewicht bepalen. De Onewheel Pint is een kleinere handzamer vervoersmiddel welke je gemakkelijk kan meenemen door een handig handvat.

Onewheel accessoires

Fatdaddy is heeft alle mogelijke accessoires voor de Onewheel die je maar nodig denkt te hebben. Zo hebben wij fenders voor de Onewheel XR en Onewheel Pint. Zodra je met vertrouwen op je Onewheel rijdt neem je nooit meer de auto, fiets of trein want je kan met de Onewheel op ieder mogelijk wegdek rijden.

Is een wiel te weinig voor je? Dan hebben wij ook nog elektrische stepjes, elektrische skateboard en elektrische fietsen staan. Denk hierbij aan Segway, Boosted boards en Coast Cycles. Mocht je een Onewheel willen proberen, er staat altijd een demo klaar.

Mocht je deskundig advies willen, of gewoon een ongezouten mening dan kun je altijd een vraag stellen via de website of langs komen in één van onze winkels!