Koop je elektrische skateboard bij Fatdaddy

Ontdek de vrijheid een elektrisch skateboard.

Ben je helemaal klaar met het openbaar vervoer en zoek je een praktische oplossing om sneller van A naar B te reizen, of wil je in het weekend lange afstanden cruisen? Dan zijn elektrische longboards en elektrische skateboards de perfecte oplossing.

Wanneer je een elektrische skateboard bij Fatdaddy koopt weet je zeker dat je bij een betrouwbaar bedrijf koopt en gemakkelijk gespreid kan betalen.

699,00

Boosted Board

Boosted Board Mini S

899,00
Korting

elektrisch skateboard

DTV Shredder

4999,00

Elektrisch skateboard kopen?

Afhankelijk van je wensen past daar een bepaald model bij. Veel onderweg? Dan is het handiger om een kort deck te nemen zoals de Elwing Powerkit, dit zijn kleine modellen die je makkelijk meeneemt in bijvoorbeeld de trein. Moet het vooral comfortabel rijden op lange afstanden, dan zijn de Boosted Plus en de Stealth interessant. Daarnaast heeft ieder elektrisch skateboard zijn eigen specificaties zoals topsnelheid en bereik op een volle accu.

Zorgeloos thuisbezorgd.

Door de lockdown is onze winkel gesloten, wij versturen elke maandag tot en met vrijdag online bestellingen. Bestel voor 14:00 en je pakket is morgen al in huis! Je ontvangt een UPS trackingcode, en kunt wijzigingen doorvoeren mocht je niet thuis zijn.

Persoonlijk advies.

Kom je er niet uit? Neem contact op! Onze medewerkers hebben jaren ervaring en kunnen je een elektrisch skateboard aanraden dat precies bij jouw lifestyle past. We geven je graag advies aan de hand van je budget en wensen en we kunnen zelfs je board repareren als er iets fout gaat.

Safety first, ook voor jou.

Elektrisch skateboarden is een fantastische hobby, maar zoals met elke sport zijn er risicoโ€™s aan verbonden. We adviseren gebruikers altijd om te investeren in een stukje veiligheid. Denk hierbij aan lampjes voor in het donker, een helm en speciale handschoenen.