Zakelijk bestellen met korting

Waarom een zakelijk account?

Fatdaddy probeert lokale ondernemers te stimuleren om mobieler te worden. Dit doen wij door leuke incentives en kortingen. Daarnaast krijg je een speciaal type account op de Fatdaddy website waarmee je direct jouw speciale prijs ziet. 

Belangrijke spelregels

Bedrijven die in de Europese Unie gevestigd zijn, kunnen bestellen bij Fatdaddy doen zonder direct btw te moeten betalen (zie de EU-regels voor btw-facturering). Dit betekent dat als twee bedrijven in verschillende regio’s zijn gevestigd de BTW (in ons geval 21%) van de factuur zal worden afgetrokken.

Als uw bedrijf is gevestigd binnen de Europese Unie en u heeft een geldig BTW-nummer, dan kunt u bij ons bestellen zonder BTW.

Wil je als Nederlands bedrijf BTW vrij bestellen dan kan dat bij een van onze winkels buiten Nederland.

U kunt direct op onze website bestellen en uw EU BTW nummer toevoegen tijdens het afrekenen, de BTW zal worden verwijderd van de bestelling wanneer de BTW ID is gevalideerd met de VIES database. U kunt alleen B2B bestellen met Bankoverschrijving, CreditCard of SEPA. Betalingen via Gespreid betalen, Klarna, PayPal en andere online platformen worden gestorneerd.