Enig resultaat

Bird Bike ebikes kopen bij Fatdaddy

De Bird Bike valt direct op door zijn zakelijk design en bied alle functies die je van een moderne elektrische fiets mag verwachten.

Alle Bird Bikes worden gratis rijklaar in Nederland, Belgie en Duitsland geleverd. Je kan ook voor onderhoud aan je Bird fiets bij ons terecht.

+
Uitverkocht

Birdbike

1999,00

Waarom een Bird Bike elektrische fiets bij Fatdaddy kopen?

Fatdaddy is de grootste webshop voor Bird Bike elektrische fietsen in Nederland, Belgie, Denemarken en Duitsland. Dit doen wij door alleen Bird fietsen te verkopen die wij op voorraad hebben en deze dan snel, gratis rijklaar te leveren.

Hoe wordt de Bike Bike fiets geleverd?

Wij versturen jouw Bird Bike elektrische fiets vanuit onze eigen magazijnen waar deze volledig worden geassembleerd. Je hoeft alleen de fiets op te starten en kan meteen rijden. Mocht er iets mis zijn dan kunnen je ook snel helpen met problemen in een van onze service centra’s.

Bird Bike fiets kopen met gespreid betalen

Liever de aankoop van je Bird fiets spreiden over meerdere maanden? Dat kan met SprayPay – waar je de een laag maandbedrag betaald en tot wel 36 maanden gespreid kan betalen, je betaald met SprayPay een rentepercentage. Liever geen rente kies dan voor IN3 tijdens je checkout. Met IN3 betaal je jouw elektrische fiets in 3 losse betalingen gespreid over 3 maanden, over IN3 betaal je geen rente.

Bird bike zakelijk of prive leasen

Het is ook mogelijk om je Bird fiets zakelijk of prive te leasen inclusief onderhoud en verzekering. Je betaald dan een laag maandbedrag waarbij wij ervoor zorgen dat je altijd door kan blijven rijden incl verzekering. Deze optie is heel aantrekkelijk als je de fiets dagelijks gebruikt en zeker wilt zijn van het beste onderhoud en niet stil wilt komen te staan.

[ultimate-faqs include_category=’bird’]