Reparatie nodig?

Onderhoud of reparatie nodig voor je elektrische fiets of e-step? Wij kunnen je direct en tegen een scherp tarief helpen in Amsterdam. Vaak binnen een werkdag opgelost.

Service en Reparaties

Elektrische Fiets

Onze sleutel tot succes is technische kennis en korte lijnen met de originele merken. Zo kunnen wij naast het onderhoud van je e-bike gegarandeerd de beste service verlenen.

Meer info
Service en Reparaties

Elektrische Step

Iets te ruig met je elektrische step rondgereden? Fatdaddy maakt hem weer zo goed als nieuw. Bij Fatdaddy kun je terecht voor een care-free reparatie of onderhoudsbeurt. 

Meer info
Service en Reparaties
Service en Reparaties
Service en Reparaties
Service en Reparaties

Vraag & Antwoord

  • Als de reparatie zich binnen de garantieperiode bevindt, het artikel bij ons is aangekocht en het defect valt binnen de garantievoorwaarden, dan wordt de reparatie kosteloos uitgevoerd.
  • Als de garantieperiode is verlopen of het defect valt buiten de garantievoorwaarden, dan sturen wij u na het onderzoek een prijsopgave toe. Op dat moment kunt u ervoor kiezen om de kosten voor de reparatie te voldoen, kosteloos afstand te nemen van uw toestel of uw toestel ongerepareerd retour te ontvangen.
  1. Wij ontvangen het defecte artikel.
  2. De monteur gaat de gemelde problemen onderzoeken en proberen te reproduceren.
    Mochten de gemelde problemen niet kunnen worden gereproduceerd, dan nemen wij contact met u op voor aanvullende informatie. Bent u iets vergeten te melden? Laat het ons weten in een reactie op deze e-mail. Wij zullen de informatie dan aan uw case toevoegen.
  3. Zodra de oorzaak van de problemen is vastgesteld, start de reparatie en worden waar nodig defecte onderdelen vervangen.
  4. Uw toestel wordt uitvoerig getest om te controleren of de reparatie correct is uitgevoerd.
  5. Uw toestel wordt degelijk verpakt en aan u geretourneerd.

Heb je jouw product bij Fatdaddy gekocht? Dan behoud je de 1 jaar garantie en 6 maanden op de batterij. Heb je het product niet bij Fatdaddy gekocht? Dan vervalt je fabrieks- of aankoop garantie als je ‘m door ons laat repareren. Je krijgt van ons 12 maanden garantie op de reparatie en eventuele onderdelen die we gebruikt hebben.

We helpen je graag met het ontdekken van het defect. We zullen je product uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we €49.

In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met je.

Waarom Fatdaddy

Wij specialiseren ons sinds 2016 in innovatieve elektrische voertuigen, en inmiddels uitgegroeid tot een internationale e-mobiliteits ervaring met winkels en ondersteuning door heel Europa. Naast de verkoop van premium voertuigen specialiseren wij ons ook in de reparatie. 

Al onze service medewerkers volgen trainingen bij de diverse merken die wij verkopen. Hierdoor is onze kennis van e-bikes en de elektrische step ongeëvenaard en kunnen wij snel gespecialiseerde hulp bieden.

Contact