Elektrische fiets reparaties in Amsterdam

Onderhoud of reparatie nodig voor je elektrische fiets of e-step? Wij kunnen je direct en tegen een scherp tarief helpen in Amsterdam. Vaak binnen een werkdag opgelost.

Al onze service medewerkers volgen trainingen bij de diverse merken die wij verkopen. Hierdoor is onze kennis van e-bikes en de elektrische steps ongeëvenaard en kunnen wij snel gespecialiseerde hulp bieden.

Service en Reparaties
Service en Reparaties
Reparatie Mate.bike in Amsterdam
Service en Reparaties
Service en Reparaties
Service en Reparaties
Service en Reparaties

Elektrische Fiets

Onze sleutel tot succes is technische kennis en korte lijnen met de originele merken. Zo kunnen wij naast het onderhoud van je e-bike gegarandeerd de beste service verlenen.

Meer info
Service en Reparaties

Elektrische Step

Iets te ruig met je elektrische step rondgereden? Fatdaddy maakt hem weer zo goed als nieuw. Bij Fatdaddy kun je terecht voor een care-free reparatie of onderhoudsbeurt. 

Meer info

Reparatieverzoek indienen

Wij repareren meerdere elektrische voertuigen waaronder de elektrische fietsen en elektrische steps. Je meld hieronder gemakkelijk jouw reparatie aan waarna wij deze zullen beoordelen en als wij deze accepteren direct inplannen. Wij repareren meestal geen producten die niet bij ons gekocht zijn, hiervoor dient u eerst contact op te nemen met de originele verkoper.


Waarom Fatdaddy

Wij specialiseren ons sinds 2016 in innovatieve elektrische voertuigen, en inmiddels uitgegroeid tot een internationale e-mobiliteits ervaring met winkels en ondersteuning door heel Europa. Naast de verkoop van premium voertuigen specialiseren wij ons ook in de reparaties van elektrische fietsen. 

Contact