Elektrische fiets reparaties in Amsterdam

Bel direct 020 244 0890 Direct reparatie inplannen

Onderhoud of reparatie nodig voor je elektrische fiets of e-step? Wij kunnen je direct en tegen een scherp tarief helpen in Amsterdam. Vaak binnen een werkdag opgelost.

Fatdaddy is de specialist in Amsterdam voor Knaap, Mate, Super73, Birdbike en andere elektrische fietsen. Andere merken kunnen op verzoek worden onderhouden, vul direct het aanvraagformulier in.

Online afspraak plannen, je fiets binnen 1 uur gefixt

Wij repareren en onderhouden meerdere elektrische voertuigen waaronder de elektrische fietsen en elektrische steps. Je meld gemakkelijk jouw reparatie aan waarna wij deze zullen beoordelen en inplannen. 

Wij specialiseren ons sinds 2016 in innovatieve elektrische voertuigen, en inmiddels uitgegroeid tot een internationale e-mobiliteits ervaring met winkels en ondersteuning door heel Europa. Naast de verkoop van premium voertuigen specialiseren wij ons ook in de reparaties van elektrische fietsen. 

Wij helpen graag en pakken het snel op

Wat de normale fietsenmaker niet durft pakken we graag op: van accu’s vervangen tot display’s aansluiten. Maar ook een band vervangen doen we graag. Dit doen wij altijd met originele/premium onderdelen en garantie op het vervangen onderdeel. Hiermee waarborg je de werking en vermeid je hoge reparatiekosten in de toekomst. Wij bieden reparatieservice aan voor iedere elektrische fiets en step, neem contact op voor een offerte.

 

Jazeker! Wij repareren ook fietsen die niet bij ons zijn gekocht, maar wel alleen de merken die wij ook verkopen – zo weten wij zeker dat we altijd de beste onderdelen voor je bestellen en monteren. 

Is je fiets niet bij ons gekocht en geen van onze merken, vul dan het formulier hieronder in en dan bekijken wij je reparatieverzoek. 

Onze werkplaats zit op de Johan van Hasseltweg 12B, in Amsterdam Noord. Probeer altijd via de mail of telefoon een afspraak in te plannen, anders kunnen we je misschien niet direct helpen of niet de juiste onderdelen in huis.

De meeste reparaties aan ebikes duren maximaal 1 of 2 uur, gelukkig zitten er meerdere fijne koffiezaken rondom onze winkels waar je kunt genieten van een fijne kop koffie of broodje. Kleine reparaties kunnen vaak direct worden gedaan, neem contact met ons op voor een prijs-en tijdsindicatie. 

De ruimte in onze werkplaat is beperkt, het is daarom de bedoeling dat je de reparatie direct na afmelden ophaalt (wij bellen of emailen je). Blijft je reparatie/ebike langer dan 2 dagen staan betaal je €5 stalling per dag.

Wil je jouw reparatie eerder afgeven dan wanneer de reparatie is ingepland, dan betaal je €5 per dag dat de fiets eerder wordt ingeleverd. 

ReparatiePrijsOpmerking
(preventief) Onderhoud
Servicecheck elektrische fiets€69Een grote aanbevolen controle van je elektrische fiets.
Controle accu€79Controle van de accu, de spanning en of deze nog naar behoren werkt.
Banden
Binnenband vervangen voorwiel€69Incl binnenband
Binnenband vervangen achterwiel€89Incl binnenband
Buitenband vervangen voorwiel€69Excl buitenband
Buitenband vervangen achterwiel€89Excl buitenband
Remmen
Remkabel/-slang vervangen voorrem€89Excl materiaal
Remkabel vervangen achterrem€30Excl materiaal
Remkabel/-slang vervangen achterrem €119Excl materiaal
Remblokken vervangen voor/achter€59Incl materiaal
Aandrijving/Versnelling
Ketting/derailleur onderhoud€25
Ketting vervangen €65(excl materiaal)
Diversen
Controle elektronisch systeem€69
per uur
Overige werkzaamheden€69per uur
€65(excl materiaal)
OVERIGE REPARATIES OP AANVRAAG

Direct online aanvragen