EMOBILITY Reparaties.

Is er iets mis met je elektrische fiets, skateboard of elektrische step? Wij kunnen je vaak direct en tegen een scherp tarief helpen. Reparaties aan je step, fiets of ander mobiliteitproduct worden vaak binnen een dag opgelost.

We love to get you back on the road

√ Gecertificeerde reparateurs
√ Ook als product ergens anders is gekocht
√ Meeste onderdelen direct in voorraad

Reparaties

Vraag vrijblijvend een reparatie offerte aan

 • Beschrijf het probleem.
 • Vermeld het merk en modelnummer.

Professionele Geeks

Reparaties

2 Europese reparatiecentrums 

Wij hebben twee grote Europese reparatiecentrums waar onze technici alle apparatuur aanwezig hebben on je weer snel de weg op te hebben.


Laat ons helpen

Onderdelen

Reparaties

Ook voor de doe-het-zelver hebben wij onderdelen

Wil je het eerst zelf proberen te reprareren dan hebben wij de onderdelen en gereedschap in onze webshop om je hier direct mee te helpen.

Koop onderdelen
Reparaties

Controle en onderhoud

U wilt zo lang mogelijk van uw product genieten. Preventief onderhoud is een key element voor de levensduur van uw voertuig. Goed onderhouden voertuigen zijn ook veel veiliger. Wij kunnen tijdens de controle slijtagegegevens verzamelen voor toekomstige verbeteringen van uw voertuig en reparaties van hoge kwaliteit afleveren. 

Merken waar wij mee werken

Boosted Boards Xiaomi WATT Fietsen Super73 Segway Zero Elwing

Meest GEstelde vragen

 • Als uw toestel zich binnen de garantieperiode bevindt en het defect valt binnen de garantievoorwaarden, dan wordt de reparatie kosteloos uitgevoerd.
 • Als de garantieperiode is verlopen of het defect valt buiten de garantievoorwaarden, dan sturen wij u na het onderzoek een prijsopgave toe. Op dat moment kunt u ervoor kiezen om de kosten voor de reparatie te voldoen, kosteloos afstand te nemen van uw toestel of uw toestel ongerepareerd retour te ontvangen.
 1. Uw toestel wordt ontvangen.
 2. De monteur gaat de gemelde problemen onderzoeken en proberen te reproduceren.
  Mochten de gemelde problemen niet kunnen worden gereproduceerd, dan nemen wij contact met u op voor aanvullende informatie. Bent u iets vergeten te melden? Laat het ons weten in een reactie op deze e-mail. Wij zullen de informatie dan aan uw case toevoegen.
 3. Zodra de oorzaak van de problemen is vastgesteld, start de reparatie en worden waar nodig defecte onderdelen vervangen.
 4. Uw toestel wordt uitvoerig getest om te controleren of de reparatie correct is uitgevoerd.
 5. Uw toestel wordt degelijk verpakt en aan u geretourneerd.

Selecteer de gewenste afhaaldatum en maak de opdracht definitief in je account.

Verpak uw toestel degelijk en schokbestendig, schrijft je referentienummer duidelijk op de verpakking.
Indien u de originele verpakking wenst te gebruiken, willen wij u adviseren om het ruitvormige label op de doos af te dekken met niet-transparante tape of folie.
Mocht uw toestel tijdens het transport onverhoopt beschadigd raken door een ondeugdelijke verpakking, dan zijn wij genoodzaakt om de daaruit voortkomende kosten in rekening te brengen.

Als je jouw telefoon inlevert voor reparatie in één van de reparatiebalie winkels, kun je deze binnen enkele dagen weer ophalen. We kunnen uiteraard ook jouw product met de post weer terugsturen, dat kun je aangeven bij het inleveren.

In dat geval betaal je de verzendkosten voordat wij het product retourneren.

Heb je jouw product bij Fatdaddy gekocht? Dan behoud je de 1 jaar garantie. Heb je je product niet bij Fatdaddy gekocht? Dan vervalt je fabrieks- of aankoop garantie als je ‘m door ons laat repareren. Je krijgt van ons 12 maanden garantie op de reparatie en eventuele onderdelen die we gebruikt hebben.

We helpen je graag met het ontdekken van het defect. We zullen je product uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we €49.

In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met je.

Zorg ervoor dat u hier een reparatieverzoek hebt ingevuld. Als uw reparatieverzoek is goedgekeurd, kunt u uw product verzenden naar het onderstaande adres:

Fatdaddy Amsterdam (reparaties)
Straat: Kropaarstraat 1B
Postcode: 1032 LA
Plaats: Amsterdam
Land: Nederland

Zorg ervoor dat je op de pakbon schrijft dat dit een item bevat dat gerepareerd gaat worden. Het vooronderzoek kost 49 euro en wordt gefactureerd voordat het artikel wordt teruggestuurd, verzending is gratis in Nederland, we brengen kosten in rekening voor andere landen.

Ons reparatie- en onderhoudsteam voor elektrische skateboards is uitgerust met onderdelen voor bijna elk eboard dat ooit is geproduceerd. We bouwen ook custom batterijen en kunnen je helpen met het bouwen van je eigen DIY-eboard (Do It Yourself elektrisch skateboard).

Wij zijn het officiële reparatiecentrum voor Boost Boards, Evolve en Enertion.

Als u een offerte wilt, vul dan het formulier in op onze reparatiepagina.

 1. Vul het reparatie verzoek in.
 2. Wanneer we je verzoek accepteren, verstuur je het product.
 3. Wij voeren een vooronderzoek uit en geven je een offerte.
 4. Bij akkoord voeren wij de reparaties uit en/of vervangen we onderdelen.
 5. Na het testen van de reparaties sturen we je product op.

Load More