Voordelige privé en zakelijke lease

 

Een nieuwe fiets is een flinke investering. Zeker als het om een e-bike, elektrische bakfiets of fatbike gaat. Dit maakt leasen zo aantrekkelijk. Een elektrische fiets leasen kan al vanaf een paar tientjes per maand. 

Wij werken samen met Leasemax.nl welke voor iedere leaseaanvraag op zoek gaat naar het voordeligste leasebedrag van jouw favoriete elektrische fiets. 

Het is ook mogelijk om onze fietsen te betalen met gespreid betalen in 3 maanden (rentevrij, IN3) of in 36 maanden tegen het laagste maandbedrag mogelijk (rente, SprayPay). Kies hiervoor tijdens betalen voor IN3 of SprayPay

Direct fietslease aanvragen 

Bij leasen hoef je geen groot aankoopbedrag te betalen, maar betaal je slechts een klein bedrag per maand. Hierdoor hou je meer geld over om te investeren in andere zaken. Onze lease is anders dan de meeste winkels, bij ons wordt je echt eigenaar van de fiets en hoef je deze na de looptijd niet meer in te leveren. 


Vanaf €55 p.m.

Financial of operational

Geen onverwachte kosten meer, zoals voor de accu, en je fiets wordt netjes onderhouden door de fietsspecialist bij jou in de buurt. En mocht je pech krijgen of je fiets gestolen worden, dan zorgen wij voor vervanging. 

Financial lease

Fietsen voor een vast laag maandbedrag.

Operational lease

Onbezorgd rijden. Inclusief onderhoud en verzekering.

Shortlease

Lease een elektrische fiets voor een korte periode. Van 1 dag tot 4 jaar.

[ultimate-faqs include_category=’lease’]

Ga toch fietsen.

Een mooie nieuwe fiets kan best een pittige investering zijn. Bij Fatdaddy vinden we dat iedereen een hippe (elektrische) fiets verdient. Daarom kun je bij ons een gloednieuwe e-bike leasen of financieren: voor een vast bedrag per maand rijd je op een moderne elektrische fiets.