Enig resultaat

Elwing is een bedrijf met oprechte passie voor elektrische skateboards, en dat zie je terug in de Elwing Powerkit. Geen chinees fabriekswerk maar een Frans merk met respect voor de skate cultuur. Met hun nieuwste release wordt het verplaatsen via elektrische skateboards een mega fijne en praktische ervaring, iets waar je elke dag naar kan uitkijken. Elwing staat dan ook bekend om hun carve mogelijkheden, compact kicktail concept en soepele rem/accelereer besturing. 

Wij zien Elwing als een toekomstig marktleider binnen de e-skate industrie. Vanwege de uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en goede support. En het modulaire design waarbij je makkelijk onderweg je batterij kan vervangen voor extra lange e-skate sessies.


Elwing PowerKit

Fatdaddy heeft de Elwing PowerKit met dual-drive en extended range batterij op voorraad. Met de dual motoren kan je tot de 38 km/h door de straten scheuren en met de extra grote accu heb je een bereik tot 30 km. Zo kan je heerlijk rond cruisen op het Nimbus deck met een kicktail design. En met de ingebouwde handvaten is het skateboard makkelijk overal mee naartoe te nemen

+
Uitverkocht

Elwing Powerkit

699,00

Waar je ook woont – waarom andere ervoor kozen elektrische skateboards van Elwing Skateboard bij ons te kopen?

Onze steeds groter wordende selectie
Boosted Boards, Evolve Skateboards, Mellow Boards, Elwing en Enertion– we hebben enkele van de beste merken elektrische skateboards direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast hebben wij ook alle alle accessoires, brillen, kleding, packs, gereedschap en andere uitrusting die je nodig hebt om je Elwing Skateboard elektrisch skateboard compleet te maken.

Bekijk onze volledige lijst van merken.

Alles uitproberen voordat je het koopt
Voordat je een elektrisch skateboard van Elwing Skateboard koopt, kunt je bij ons in onze winkel alle elektrische skateboards en longboards testen en op je gemak vergelijken.
Boek een demo op de productpagina van Elwing Skateboard.

Standaard bij ieder elektrisch skateboard of longboard van Elwing Skateboard aankoop krijg je van ons:
1) Krijg geweldige kortingen op het moment van aankoop.
2) GRATIS controle – Een monteur controleert je elektrische skateboard van Elwing Skateboard geheel gratis.
Dit is direct een goed moment om vragen te stellen na je eerste paar uur rijden. €49 waarde.
3) Ondersteuning voor garantie-claims. Dingen gebeuren. We zullen er voor je zijn.

Financiering
Financiering is beschikbaar vanaf voor elke aankoop tussen €250 en €5.000. Elk eletrisch skateboard, elk merk, onderdelen, wielen, enz. – meer informatie over ons financieringsprogramma.

De beste elektrische skateboards en longboards techneuten
Ons team van technici repareert niet alleen uw elektrisch skateboard of longboard van Elwing in ons servicecentrum, ze helpen u ook om het beste advies te krijgen voor het kopen van het elektrisch skateboard die aan jouw eisen voldoet.

Locatie, locatie, locatie
Al onze winkels bevinden zich op A ++ -locaties in Europa. We zijn 7 dagen per week geopend en soms buiten onze normale openingstijden om ervoor te zorgen dat u de juiste aankoop doet. Daarnaast zijn onze winkels community-hubs waar we proberen een dialoog aan te gaan met onze klanten en je echt proberen je deel te laten uitmaken van de Fatdaddy-familie.

Terugdienst
Een deel van elke aankoop gaat terug naar onze gemeenschap via sociale programma’s, evenementen en andere belangenbehartiging.