The Urban Mobility Store

Fatdaddy winkels

Locaties

Onze locaties zijn de woonkamers van de merken waar wij mee samenwerken. Je kan er alle producten proberen en wij helpen je graag de juiste keuzes te maken.

Nederland (Amsterdam)

Johan van Hasseltweg 12B
1022WV Amsterdam
Netherlands
(Geen elektrische steps op deze locatie)

Denemarken (Aarhus)

Vestergade 41
Aarhus 8000
Denmark
Fatdaddy.dk

Duitsland (Essen)

Gemarkenstr. 11
Essen 45147
Germany
Fatdaddy.de

Spanje (Malaga)

Calle Moruno (El) 45 
18690 Almuñecar,
Spain
Fatdaddy.es

Kom bij ons langs

Opzoek naar een plek waar we onze klanten konden ontmoeten, opende wij onze eerste Nederlandse locatie eind 2018 in Amsterdam. Sindsdien is Fatdaddy uitgegroeid tot de off-en online winkel voor nieuwe elektrische voertuigen en toffe producten. We hechten veel waarde aan het opbouwen van een directe relatie met onze klanten, want het is deze relatie die het merk Fatdaddy onderscheidt van alle saaie concurrenten. 

Alhoewel de wereldwijde pandemie een grote impact heeft gehad op bedrijven groot en klein proberen wij altijd voor onze klanten klaar te staan met snelle levering vanuit onze webshop, professionele reparaties en uitstekende klantenservice

Plan direct je afspraak

Laden...

Onze formule

Fatdaddy groeit aanzienlijk sneller dan we ooit hadden gehoopt, waardoor we steeds meer locaties nodig hebben om onze uitgebreide klantenkringen te bedienen. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde nieuwe potentiële zakenpartners om ons merk naar nieuwe plaatsen of provincies te brengen.

Open een fatdaddy winkel