The Urban Mobility Store

Fatdaddy winkels

Locaties

Onze winkels zijn de woonkamers van de merken waar wij mee samenwerken. Je kan er alle producten proberen en wij helpen je graag de juiste keuzes te maken.

Nederland (Amsterdam)

Kropaarstraat 1B
1032LA Amsterdam
Netherlands
(alleen op afspraak)

Denemarken (Aarhus)

Vestergade 41
Aarhus 8000
Denmark
Fatdaddy.dk

Duitsland (Essen)

Gemarkenstr. 11
Essen 45147
Germany
Fatdaddy.de

Spanje (Malaga)

Calle Moruno (El) 45 
18690 Almuñecar,
Spain
Fatdaddy.es

Opzoek naar een plek waar we met onze klanten konden communiceren, opende wij onze eerste Amsterdamse winkel in 2018. Sindsdien is de winkel uitgegroeid tot conceptstore voor nieuwe ideeën en voertuigen. We hechten veel belang aan het opbouwen van een directe relatie met onze klanten, want het is deze relatie die het merk Fatdaddy onderscheidt van alle saaie concurrenten. Gesteund door deze aanpak werd Fatdaddy binnen een jaar de grootste eMobility-retailer van Europa!

Al onze winkels zijn verschillend en dragen de kenmerken van het land waar de winkel gevestigd is. Door de unieke locaties waar onze winkels gevestigd zijn hebben wij een unieke identiteit en geschiedenis kunnen creëren.

Onze formule

Fatdaddy groeit aanzienlijk sneller dan we ooit hadden gehoopt, waardoor we steeds meer locaties nodig hebben om onze uitgebreide klantenkringen te bedienen. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde nieuwe potentiële zakenpartners om ons merk naar nieuwe plaatsen of provincies te brengen.

Open een fatdaddy winkel