Knaap bikes reparatie en service

Voordelige reparaties aan Knaap fatbikes

Met goed onderhoud aan je Knaap kan deze elektrische fatbike jaren mee. Maar mocht je toch problemen hebben, dan is het fijn om te weten dat Fatdaddy deze fiets volledig voor je kan onderhouden. Dit doen wij in onze fysieke winkels, door professionele servicemonteurs. 

Boek je Knaap onderhoud direct in onze agenda


FAQ over Knaap reparaties

Jazeker! Het maakt niet uit waar of van wie je jouw Knaap hebt gekocht, wij onderhouden deze allemaal in een van onze winkels.

In theorie repareren wij alles, maar het kan zijn dat een onderdeel niet beschikbaar is of je fiets F.U.B.A.R. (Fucked Up Beyond All Recognition) is. In dat geval moeten we je reparatie afwijzen. 

Het begint met een berichtje, dit kan via de website (op deze pagina) of via WhatsApp of een van onze sociale media. We gaan dan direct voor je aan de slag en proberen een prijsopgave te maken. 

Daarna kom je de fiets naar een van onze winkels brengen, we nemen je reparatie nog een keer op (het kan zijn dat sinds de aanmelding en daadwerkelijke reparatie iets veranderd is), noteren allen in ons systeem en maken foto’s. 

Daarna gaan we vaak direct voor je aan de slag. Mochten we tussentijd vragen hebben dan nemen we direct contact met je op. Je krijgt een bericht wanneer je reparatie klaar is. 

De meeste onderdelen die wij gebruiken verkopen we ook los in onze webshop. Kan je het onderdeel wat je zoekt niet vinden stuur ons dan een berichtje, we gaan direct voor je zoeken en hebben deze vaak met een paar dagen binnen. 

Reparatie / onderhoudPrijsEventuele materiaalkosten
Servicecheck€69Periodieke controle ebike
Binnenband vervangen€69 (voor) / €89 (achter)Inclusief materiaal
Buitenband vervangen€189Inclusief materiaal, buitenband los kopen
Remblokken vervangen
(voor of achter)
€59Inclusief materiaal
Remmen afstellen
(per rem)
€39Inclusief materiaal
Hydraulische remmen afstellen€59Inclusief materiaal
Ketting/derailleur afstellen€39Inclusief materiaal
Ketting vervangen €65Exclusief materiaal
Overige werkzaamheden€69 per uurExclusief materiaal

Een nieuwe Knaap fatbike koop je naturlijk bij Fatdaddy. Met meerdere winkels en gratis verzending ben je altijd verzekerd de beste service en garantie. 

Vraag onze servicemonteurs

Stel vraag via WhatsApp Bel 085 303 5044 Kom langs in onze winkels
Fatdaddy Nederland
Wat onze klanten zeggen
4.69 waardering (1904 beoordelingen)