Elektrische step reparaties in Nederland

Onderhoud of reparatie nodig voor je elektrische fiets of e-step? Wij kunnen je direct en tegen een scherp tarief helpen in een van onze werkplaatsen. Vaak binnen een werkdag opgelost.

Al onze service medewerkers volgen trainingen bij de diverse merken die wij verkopen. Hierdoor is onze kennis van elektrische steps ongeëvenaard en kunnen wij snel gespecialiseerde hulp bieden.

Op dit moment voeren wij alleen reparaties aan steps uit in onze winkel in Oisterwijk (Tilburg)

Reparatieverzoek indienen

Wij repareren meerdere elektrische voertuigen waaronder de elektrische fietsen en elektrische steps. Je meld hieronder gemakkelijk jouw reparatie aan waarna wij deze zullen beoordelen en als wij deze accepteren direct inplannen. Wij repareren meestal geen producten die niet bij ons gekocht zijn, hiervoor dient u eerst contact op te nemen met de originele verkoper.


Veelgestelde vragen

Wij specialiseren ons sinds 2016 in innovatieve elektrische voertuigen, en inmiddels uitgegroeid tot een internationale e-mobiliteits ervaring met winkels en ondersteuning door heel Europa. Naast de verkoop van premium voertuigen specialiseren wij ons ook in de reparaties van elektrische fietsen. 

Normaliter kunnen wij geen reparaties aannemen die niet bij Fatdaddy zijn gekocht – toch maken wij soms een uitzondering voor elektrische fietsen. Wil je weten of wij jouw reparatie kunnen aannemen? Vul dan het bovenste reparatieformulier in. 

De ruimte in onze werkplaat is beperkt, het is daarom de bedoeling dat je de reparatie direct na afmelden ophaalt (wij bellen of emailen je). Blijft je reparatie/ebike langer dan 2 dagen staan betaal je €5 stalling per dag.

Wil je jouw reparatie eerder afgeven dan wanneer de reparatie is ingepland, dan betaal je €5 per dag dat de fiets eerder wordt ingeleverd. 

Veel onderdelen zijn te koop in onze webshop. Heb je iets speciaals nodig, neem dan contact met ons op

Contact