Elektrische step reparaties in Amsterdam

Onderhoud of reparatie nodig voor je elektrische fiets of e-step? Wij kunnen je direct en tegen een scherp tarief helpen in Amsterdam. Vaak binnen een werkdag opgelost.

Al onze service medewerkers volgen trainingen bij de diverse merken die wij verkopen. Hierdoor is onze kennis van e-bikes en de elektrische steps ongeëvenaard en kunnen wij snel gespecialiseerde hulp bieden.

Elektrische Step Reparatie elektrische step reparatie
Elektrische Step Reparatie elektrische step reparatie
Reparatie Mate.bike in Amsterdam
Elektrische Step Reparatie elektrische step reparatie
Elektrische Step Reparatie elektrische step reparatie
Elektrische Step Reparatie elektrische step reparatie

Dé specialist in elektrische steppen

Een fietsenmaker kan jou niet helpen met je elektrische step. Wij hebben er onze specialisatie van gemaakt. Van zware reparaties tot lichte onderhoudsbeurten, Fatdaddy staat voor je klaar. Altijd met originele onderdelen en een schoonmaakbeurt zodat je wegrijdt op een e-step alsof ‘ie net nieuw is.

Welke merken?

Fatdaddy specialiseert zich in de reparatie van elektrische steps. Door korte lijnen tussen de merken en onze technische staf kunnen we hoogwaardige reparaties garanderen. Geen geknoei. Heb je een ander e-step merk? Ook dan bieden we onderhoudsbeurten en kunnen we de meeste storingen verhelpen.

Wat kost dat?

Voordat wij starten aan een reparatie bespreken we samen de offerte. Zo wordt je niet verrast met hoge kosten. Een gemiddelde e-step reparatie kost tussen de €49 en €95 euro. Afhankelijk van de genodigde reparatie onderdelen zoals accu’s kan dit hoger uitvallen. Niet duidelijk wat er mis is met je e-step? Dan bieden wij een schadeanalyse voor €49.

Waar kan ik terecht?

Je kunt je elektrische step op afspraak afleveren bij Fatdaddy in Amsterdam Noord. Onderhoudsbeurten zijn binnen 2 uur klaar. Een reparatie kan een aantal dagen duren. Kun je de e-step niet langsbrengen? Neem dan contact op voor onze pick-up koeriersdienst. Op dit moment repararen wij alleen elektrische steps die bij Fatdaddy zijn gekocht. 

Reparatieverzoek indienen

Wij repareren meerdere elektrische voertuigen waaronder de elektrische fietsen en elektrische steps. Je meld hieronder gemakkelijk jouw reparatie aan waarna wij deze zullen beoordelen en als wij deze accepteren direct inplannen. Wij repareren meestal geen producten die niet bij ons gekocht zijn, hiervoor dient u eerst contact op te nemen met de originele verkoper.


Veelgestelde vragen

Wij specialiseren ons sinds 2016 in innovatieve elektrische voertuigen, en inmiddels uitgegroeid tot een internationale e-mobiliteits ervaring met winkels en ondersteuning door heel Europa. Naast de verkoop van premium voertuigen specialiseren wij ons ook in de reparaties van elektrische fietsen. 

Normaliter kunnen wij geen reparaties aannemen die niet bij Fatdaddy zijn gekocht – toch maken wij soms een uitzondering voor elektrische fietsen. Wil je weten of wij jouw reparatie kunnen aannemen? Vul dan het bovenste reparatieformulier in. 

De ruimte in onze werkplaat is beperkt, het is daarom de bedoeling dat je de reparatie direct na afmelden ophaalt (wij bellen of emailen je). Blijft je reparatie/ebike langer dan 2 dagen staan betaal je €5 stalling per dag.

Wil je jouw reparatie eerder afgeven dan wanneer de reparatie is ingepland, dan betaal je €5 per dag dat de fiets eerder wordt ingeleverd. 

Veel onderdelen zijn te koop in onze webshop. Heb je iets speciaals nodig, neem dan contact met ons op

Contact