Dé specialist in elektrische steppen

Een fietsenmaker kan jou niet helpen met je elektrische step. Wij hebben er onze specialisatie van gemaakt. Van zware reparaties tot lichte onderhoudsbeurten, Fatdaddy staat voor je klaar. Altijd met originele onderdelen en een schoonmaakbeurt zodat je wegrijdt op een e-step alsof ‘ie net nieuw is.

Welke merken?

Fatdaddy specialiseert zich in de reparatie van Xiaomi, Zero, Veeley, Micro, Apollo, Segway, Skotero en Dualtron. Door korte lijnen tussen de merken en onze technische staf kunnen we hoogwaardige reparaties garanderen. Geen geknoei. Heb je een ander e-step merk? Ook dan bieden we onderhoudsbeurten en kunnen we de meeste storingen verhelpen.

Wat kost dat?

Voordat wij starten aan een reparatie bespreken we samen de offerte. Zo wordt je niet verrast met hoge kosten. Een gemiddelde e-step reparatie kost tussen de €49 en €95 euro. Afhankelijk van de genodigde reparatie onderdelen zoals accu’s kan dit hoger uitvallen. Niet duidelijk wat er mis is met je e-step? Dan bieden wij een schadeanalyse voor €49.

Waar kan ik terecht?

Je kunt je elektrische step op afspraak afleveren bij Fatdaddy in Amsterdam Noord. Onderhoudsbeurten zijn binnen 2 uur klaar. Een reparatie kan een aantal dagen duren. Kun je de e-step niet langsbrengen? Neem dan contact op voor onze pick-up koeriersdienst.

Hoe vraag ik een reparatie aan?

  1. Vul onderstaand formulier in.
  2. Wanneer we je verzoek accepteren, verstuur je het product.
  3. Wij voeren een vooronderzoek uit en geven je een offerte.
  4. Bij akkoord voeren wij de reparaties uit en/of vervangen we onderdelen.
  5. Na het voltooien van de reparatie sturen we het op of kun je het ophalen.
Elektrische Step Reparatie elektrische step reparatie