Je fiets vaak binnen 1 uur gefixt

Dé specialist in e-bikes

Wat de fietsenmaker niet durft pakken we graag op: van accu’s vervangen tot display’s aansluiten. Maar ook een band vervangen doen we graag. Altijd met originele onderdelen en een schoonmaakbeurt zodat je wegrijdt op een fiets alsof ‘ie nieuw is.

Welke merken?

Fatdaddy specialiseert zich in de reparatie van alle merken elektrische fietsen. Door korte lijnen tussen de merken en onze technische dienst kunnen we hoogwaardige reparaties garanderen. Geen geknoei. Heb je jouw elektrische fiets of fatbike bij een andere winkel gekocht, geen probleem we repareren iedere fiets.

Wat kost dat?

Voordat wij starten aan een reparatie bespreken we samen de mogelijke kosten. Zo wordt je niet verrast met een hoge factuur achteraf. Een gemiddelde e-bike reparatie kost tussen de €49 en €95 euro. Afhankelijk van de genodigde reparatie onderdelen zoals accu’s kan dit in zeldzame gevallen hoger uitvallen. Niet duidelijk wat er mis is met je e-bike? Dan bieden wij een schadeanalyse voor €49, deze kosten komen te vervallen als wij de reparatie gaan uitvoeren. 

Waar kan ik terecht?

Je kunt je e-bike op afspraak afleveren bij een van onze Fatdaddy winkels. Onderhouds-en inspectiebeurten zijn vaak binnen enkele uren klaar. 

Wij repareren en onderhouden meerdere elektrische voertuigen waaronder de elektrische fietsen en elektrische steps. Je meld gemakkelijk jouw reparatie aan waarna wij deze zullen beoordelen en inplannen. 

Wij specialiseren ons sinds 2016 in innovatieve elektrische voertuigen, en inmiddels uitgegroeid tot een internationale e-mobiliteits ervaring met winkels en ondersteuning door heel Europa. Naast de verkoop van premium voertuigen specialiseren wij ons ook in de reparaties van elektrische fietsen. 

Neem direct contact op

Bel 020 244 0890 Stuur WhatsApp Reparatie inplannen

Direct online aanvragen