Koop je elektrische fiets bij Fatdaddy

De mooiste elektrische fietsen van Nederland.

Een e-bike hoeft tegenwoordig niet op een omafiets te lijken. We zijn liever lui dan moe, maar het mag er wel leuk uitzien als we onderweg zijn. Bij Fatdaddy kun je terecht voor e-bikes die opvallen. Zoals de strakke vintage frames van WATT, of de stoere fatbikes van Super73. Alle e-bikes worden thuisbezorgd via onze vriendelijke fietskoerier in Nederland en Belgie.

2399,00
2299,00
2299,00
Uitverkocht

Watt Fietsen

WATT Brooklyn Chrome

1985,00
2399,00
1599,00
2399,00
2299,00

Watt Fietsen

WATT Montreal Dames

1450,00

Watt Fietsen

WATT New York Fixie

1350,00
1699,00
2299,00
2299,00

Watt Fietsen

WATT Boston Female

1575,00
1599,00

Watt Fietsen

WATT Boston Male

1575,00

Watt Fietsen

WATT Montreal Heren

1450,00
2499,00
2299,00
2299,00
2299,00
Nieuw
Uitverkocht
3399,00
1599,00
1599,00

Waar je ook woont – waarom andere ervoor kozen elektrische fietsen bij ons te kopen?

Onze steeds groter wordende selectie
Coast Cycles, WATT Fietsen, Analog Motion en Klever– we hebben enkele van de beste merken elektrische fietsen direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast hebben wij ook alle alle accessoires, brillen, kleding, packs, gereedschap en andere uitrusting die je nodig hebt om je elektrische fiets compleet te maken.

Bekijk onze volledige lijst van merken.

Alles uitproberen voordat je het koopt
Voordat je een elektrische fiets koopt, kunt je bij ons in onze winkel alle elektrische fietsen testen en op je gemak vergelijken.
Boek een demo op de productpagina.

Standaard bij iedere elektrische fiets aankoop krijg je van ons:
1) Krijg geweldige kortingen op het moment van aankoop.
2) GRATIS controle – Een monteur controleert je elektrische fiets geheel gratis.
Dit is direct een goed moment om vragen te stellen na je eerste paar uur rijden. €79 waarde.
4) Ondersteuning voor garantie-claims. Dingen gebeuren. We zullen er voor je zijn.

Financiering
Financiering is beschikbaar vanaf voor elke aankoop tussen €250 en €5.000. Elke elektrisch fiets, elk merk, onderdelen, wielen, enz. – meer informatie over ons financieringsprogramma.

De beste elektrische fiets techneuten
Ons team van technici repareert niet alleen uw elektrische fiets in ons servicecentrum, ze helpen u ook om het beste advies te krijgen voor het kopen van het elektrische fiets die aan jouw eisen voldoet.

Locatie, locatie, locatie
Al onze winkels bevinden zich op A ++ -locaties in Europa. We zijn 7 dagen per week geopend en soms buiten onze normale openingstijden om ervoor te zorgen dat u de juiste aankoop doet. Daarnaast zijn onze winkels community-hubs waar we proberen een dialoog aan te gaan met onze klanten en je echt proberen je deel te laten uitmaken van de Fatdaddy-familie.

Terugdienst
Een deel van elke aankoop gaat terug naar onze gemeenschap via sociale programma's, evenementen en andere belangenbehartiging.


Geleverd tot aan je voordeur

Onze e-bikes worden voor 95% voorgemonteerd geleverd tot aan je voordeur, alleen het stuur en de trappers hoeven nog even gemonteerd te worden. Geen zin in? We kunnen ze ook volledig klaar maken wanneer je ophaalt in een van onze winkels.

Alle accessories voor je elektrische fiets

Het hebben van een goede set lampjes of ART-2 goedgekeurd slot is heel erg belangrijk. Accessories zijn belangrijk voor het uiterlijk, de veiligheid en het onderhoud van je elektrische fiets. Heb je de accessories bij ons gekocht dan monteren wij deze gratis.

Levertijden

De levertijd van e-bikes is net even anders dan bij onze andere producten. Door het grote formaat van de doos gaat de postbode dit niet bezorgen. Wij maken gebruik van onze eigen bussen en lokale vervoerders om tot je voordeur te bezorgen. De levertijd verschilt per e-bike, bekijk daarom even de productpagina voor een verwachte levertijd.

Service en garantie

We bieden alleen e-bikes waar we trots op zijn en die we bereid zijn om voor altijd te blijven ondersteunen. Sterke klantenservice hoort daar bij. Daarom werken we altijd direct samen met alle merken om snel tot een oplossing te komen. De meeste problemen zijn ook door je lokale fietsenmaker op te lossen. Met een gerust hart bestellen en rondrijden.

Watt

Het Nederlandse WATT maakt de laatste jaren flinke stappen in Europa. Kenmerkend aan WATT is hun vintage uitstraling, strakke technische afwerking en de verborgen accu, deze zit verstopt in het frame. Van zakelijk tot student, iedereen kan op een WATT fietsen. Ga je voor de volledig aluminium Brooklyn of voor de vintage New York fixie?

Super73

E-bikes zijn altijd zo standaard, daarop heeft Super73 hun wereldwijd succesvolle Fatbikes ontworpen. Hier kan je met vertrouwen mee aankomen op elke afspraak. De brede fatbike banden geven een fantastisch gevoel en zijn geschikt voor elk soort terrein. Uitkijken voor de trambaan? Nooit meer. We noemen het een motorbike zonder kenteken. Street legal, en geen helm verplicht.