Toont alle 3 resultaten

Helmen, beschermende kleding en accessoires

Wij hebben voor elk type voertuig een geschikte helm en handschoenen, deze zijn belangrijk voor de bescherming tijdens ongelukken.

GPS Tracker voor Fatbike

79,99
Oorspronkelijke prijs was: €349,00.Huidige prijs is: €249,00.

De voordelen van een helm kopen bij Fatdaddy.nl
Bij Fatdaddy.nl scoor jij voor de beste prijs jouw nieuwe gear, zowel online als in onze winkel in Amsterdam!


Safety first

De beschermende kleding van Fatdaddy.nl helpt je op weg skateboarden, steppen of fietsen is een heerlijke hobby, maar het maakt ons kwetsbaarder dan de meeste andere weggebruikers. Om die reden is het verstandig om je te kleden op de val en niet op de rit. Bescherming is dan weliswaar niet verplicht in Nederland, maar wel sterk aan te raden.

Handschoenen

Bij een ongeluk worden de handen als eerste uitgestoken om zo de val te breken. Daarom is het van groot belang dat je goede handschoenen aantrekt. Een goede handschoen bestaat uit slijtvaste stoffen zoals leer, aramide en textiel. Een stevige protector mag natuurlijk ook niet ontbreken. Wij verkopen veel verschillende soorten handschoenen, zowel voor de zomer als voor de winter en de tussenseizoenen.

Even uitproberen?

Geen enkele helm zit het zelfde, de pasvorm is verschillend per merk en model.  Weet je niet welke helm bij jouw hoofdvorm past, of wil je de helm toch het liefst even in de hand houden voor je hem koopt? Maak alvast online een pasafspraak.