Toont alle 4 resultaten

Qwic elektrische fietsen

Qwic Premium MN7D

2499,00

Bent je op zoek naar een unieke elektrische stadsfiets die overal hoofden doet omdraaien? Dan zijn de elektrische fiets van Qwic jouw beste keuze. De dikke frames maken een sterke statement, de rechte zit geeft een relaxte rijpositie en rij je met hoge snelheid door de meeste bochten.

Fietsverzekering voor Qwic

Je wilt je Qwic elektrische fiets natuurlijk goed verzekeren, sluit daarom direct bij je aankoop een fietsverzekering via Fatdaddy af. Wij zorgen er samen met de verzekering voor dat na diefstal je binnen een paar dagen weer vrolijk doorfietst op een nieuwe fiets. Afhankelijk van de plaats waar je woon kost een fietsverzekering voor een Qwic elektrische fiets tussen de €7,50 en €12 per maand.

Waarom een Qwic elektrische bij Fatdaddy kopen?

Fatdaddy is de grootste webshop voor Qwic elektrische fietsen in Nederland, Belgie, Denemarken en Duitsland. Dit doen wij door alleen Qwic fietsen te verkopen die wij op voorraad hebben en deze dan snel, gratis rijklaar te leveren.

Hoe wordt de Qwic elektrische fiets geleverd?

Wij versturen jouw Qwic elektrische fiets vanuit onze eigen magazijnen waar deze volledig worden geassembleerd. Je hoeft alleen de fiets op te starten en kan meteen rijden. Mocht er iets mis zijn dan kunnen je ook snel helpen met problemen in een van onze service centra’s.

Qwic elektrische stadsfiets kopen met gespreid betalen

Liever de aankoop van je elektrische fiets spreiden over meerdere maanden? Dat kan met SprayPay – waar je de een laag maandbedrag betaald en tot wel 36 maanden gespreid kan betalen, je betaald met SprayPay een rentepercentage. Liever geen rente kies dan voor IN3 tijdens je checkout. Met IN3 betaal je jouw elektrische fiets in 3 losse betalingen gespreid over 3 maanden, over IN3 betaal je geen rente.

Qwic zakelijk of prive leasen

Het is ook mogelijk om je elektrische Qwic zakelijk of prive te leasen (optioneel inclusief onderhoud en verzekering). Je betaald een laag maandbedrag en ben direct eigenaar van de Qwic, wil je operational lease dan kunnen wij een passend voorstel maken.