Proefrit proefrit onewheel

Proefrit maken?

Elektrische step, Onewheel of Ebike op het oog, maar twijfel je of het iets voor jou is? Boek een vrijblijvende proefit bij Fatdaddy.

Reserveer een tijdvak voor je proefrit via onderstaand formulier. Begin met het selecteren van het product. 

Niet elk product uit onze webshop is beschikbaar, het aanbod groeit wekelijks. Via onderstaand formulier zie je wat er momenteel beschikbaar is.

Laden...

Ons adres:
Johan van Hasseltweg 12 A en B
1022 WV Amsterdam

Openbaar vervoer
Metro vanaf Amsterdam Centraal en uitstappen halte Noorderpark. 

 

EERST EVEN UITPROBEREN

Elektrische step, Onewheel of Ebike op het oog, maar twijfel je of het iets voor jou is? Boek een vrijblijvende proefit bij Fatdaddy!

In alle rust proberen met uitleg, zonder verplichtingen.

Alleen youtube reviews gaan jou niet overtuigen, je wilt het zelf ervaren. En dat snappen we maar al te goed.

We gaan je niet overladen met verkoop praatjes, hebben we zelf ook een hekel aan. Wel zullen we je tips en advies geven. En misschien komen we erachter dat een ander voertuig beter bij jou past.

Testritten vinden plaats bij ons kantoor in Amsterdam Noord. Je krijgt een schone helm op, advies en begeleiding zodat het een leuke ervaring is. 

Niet elk product uit onze webshop is beschikbaar, het aanbod wordt wel groter. Via bovenstaand formulier zie je wat er momenteel beschikbaar is.

Proefrit proefrit onewheel

Spelregels

Door de corona maatregelen is deze demonstratie buiten. Let op de weersverwachting als je boekt. Afzeggen? Geen probleem, laat het even weten!

Identiteitskaart of mobiel
Om te zorgen dat men er niet vandoor gaat met onze voertuigen vragen wij je telefoon of identiteitskaart.

Proefrit
De proefrit start met een uitleg, waarna je onder begeleiding zelf kunt rijden. Je krijgt van ons een schone gedesinfecteerde helm. En kunt eventueel een tas binnen neerleggen zodat je vrij kunt bewegen tijdens de testrit.

Eigen risico
De demonstratie is op eigen risico. Er heeft in drie jaar nog nooit iemand iets gebroken, en we gaan voorzichtig en professioneel met elkaar om. Het doel: vertrekken met een glimlach.