Zin in een nieuwe uitdaging? Zin om in met jonge collega’s te werken die houden van een biertje of vodka en samen helpen onze merken en bedrijven groter, toffer, leuker en beter te maken?

Tegenwoordig hoef je geen programmeur te zijn om een website te kunnen onderhouden, daarom zijn wij ook niet opzoek naar een PHP/MySQL programmeur maar iemand die zich kan vinden in de wonderlijke wereld van WordPress, plugins en e-commerce.

Je zult dagelijks feedback krijgen van andere afdelingen om onze webshops net een beetje beter te maken. Dit kan een stuk tekst zijn, een feature of misschien het toevoegen van nieuwe productopties. Nevertheless is het geen rocket science, althans.. Je mag het jezelf zo moeilijk mogelijk maken. Zolang de site maar snel is, snappy werkt en converteert.

Waar hou jij je mee bezig?

  • Je onderhoudt ons online visitekaartje van meer dan 12 webshops in 7 talen.
  • Je ontwikkeld nieuwe online strategieen waarbij het gebruiksgemak van onze webshops vooraan staan

Wat breng je mee

  • Opleidingen kijken we niet naar, passie is een must
  • Je wilt het beste voor de klant
  • Kennis van Nederlands en Engelse taal
  • Je houdt van schrijven, van productpagina’s tot nieuwsbrieven
  • Je stapt altijd met het juiste been uit bed. En als dat niet lukt dan neem je een snipperdag.
  • Het vermogen om mensen te managen, aan meerdere taken te werken, jouw eigen prioriteiten te stellen en deadlines op tijd te halen.

Wat krijg je van ons?
Wij bieden je een leuke werkplek in Amsterdam met veel uitdagingen en een afwisselende werkdag. Je werkt in een gezellig en energiek team. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit Amsterdam want je moet natuurlijk wel op onze producten naar werk kunnen. Wij krijgen allemaal een marktconform salaris welke afhangt van je inbreng en kennis.

Lijkt dit wat? Mail je motivatie naar tijl@fatdaddy.nl

Je hoeft geen lijst met opleidingen mee te nemen, gewoon mij een berichtje sturen en afspraak maken. Probeer wel een indruk achter te laten. Iedereen die wordt uitgenodigd krijgt een fles van Amsterdam Republic want als jij moeite doet voor ons, doen wij dat voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *