Vacature: E-Commerce marketeer

Vacature: E-Commerce marketeer

Zin in een nieuwe uitdaging? Zin om in met jonge collega’s te werken die houden van een biertje of vodka en samen helpen onze merken en bedrijven groter, toffer, leuker en beter te maken?

Heb jij een affiniteit met mobiliteit en wil je deze producten graag onder de man brengen in onze webshop, sociale media en winkels? Lees dan snel verder.

Als fulltime e-commerce marketeer bij Fatdaddy werk je bij een snelgroeiend Europees bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiliteit. Binnen Europa heeft Fatdaddy diverse fysieke winkels, waaronder een in Essen, Aarhus, Malaga. En Amsterdam waar onze webshops worden beheerd.

Op onze webshops vind je urban mobiliteitsproducten van hoge kwaliteit die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Door de enorme groei zijn wij opzoek naar lange termijn versterking van ons team op kantoor in Amsterdam.

You get the job done

Je bent communicatief sterk en hebt een uitvoerende rol

Als e-marketeer bij Fatdaddy ben je gedreven om keer op keer campagneresultaten te verbeteren. Met jouw creativiteit en passie weet jij altijd een oplossing te vinden voor online problemen en werk je onze online aanwezigheid verder uit. Denk hierbij aan het invullen van content op onze meertalige webshops, uitwerken van onze SEA strategie en advertentie campagnes. Aan de hand van analyses krijg je de vrijheid om je eigen ideeën met ons team te realiseren.

Wat breng je mee

  • Opleidingen kijken we niet naar, passie is een must
  • Ruime kennis van e-commerce, WordPress en WooCommerce
  • Kennis van Nederlands en Engelse taal
  • Kennis van adverteren op Google, Sociale media en netwerken
  • Je houdt van schrijven, van productpagina’s tot nieuwsbrieven
  • Niet bang om een gewaagde campagne op te zetten

Wat krijg je van ons?
Wij bieden je een leuke werkplek in Amsterdam met veel uitdagingen en een afwisselende werkdag. Je werkt in een gezellig en energiek team. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit Amsterdam want je moet natuurlijk wel op onze producten naar werk kunnen. Wij krijgen allemaal een marktconform salaris welke afhangt van je inbreng en kennis, deze begin bij €2100 per maand voor 4 dagen per week.

Lijkt dit wat? Mail je motivatie naar [email protected]

Je hoeft geen lijst met opleidingen mee te nemen, gewoon mij een berichtje sturen en afspraak maken. Probeer wel een indruk achter te laten. Iedereen die wordt uitgenodigd krijgt een fles van Amsterdam Republic want als jij moeite doet voor ons, doen wij dat voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *