Zin in een nieuwe uitdaging? Zin om in met jonge collega’s te werken die houden van een biertje of vodka en samen helpen onze merken en bedrijven groter, toffer, leuker en beter te maken?

Mensen helpen is je ding. Of je nu een oud vrouwtje helpt oversteken of een Fatdaddy-fan die een pepernoot in zijn fietsband heeft gereden in de polder moet helpen. Het windt je op. Het maakt je blij als je aan het einde van het gesprek een blije klant aan de lijn hebt.
Je bent niet vies van mogelijke klanten voorzien van informatie die hun keuze makkelijker maakt. Zo help je Pieter uit Rotterdam aan een toffe ebike en Trudy net bij de Duitse grens aan een elektrische step, je maakt iedereen blij met een perfect passend product, zelfs Rotterdammers.

Waar hou jij je mee bezig?

  • Je bent de stem van het bedrijf en komt als eerste in contact met onze klanten.
  • Je bent werkt oplossingsgericht, waarbij de glimlach van de klant altijd vooraan staat.
  • Je houdt van een grapje of inhaker, vergeet niet dat je echte mensen aan de lijn hebt die misschien net zo gespannen zijn als jij voor hun misschien wel eerste grote aankoop.

Wat breng je mee

  • Opleidingen kijken we niet naar, passie is een must
  • Je wilt het beste voor de klant
  • Kennis van Nederlands en Engelse taal
  • Je houdt van schrijven, van productpagina’s tot nieuwsbrieven
  • Je stapt altijd met het juiste been uit bed. En als dat niet lukt dan neem je een snipperdag.
  • Het vermogen om mensen te managen, aan meerdere taken te werken, jouw eigen prioriteiten te stellen en deadlines op tijd te halen.

Wat krijg je van ons?
Wij bieden je een leuke werkplek in Amsterdam met veel uitdagingen en een afwisselende werkdag. Je werkt in een gezellig en energiek team. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit Amsterdam want je moet natuurlijk wel op onze producten naar werk kunnen. Wij krijgen allemaal een marktconform salaris welke afhangt van je inbreng en kennis.

Lijkt dit wat? Mail je motivatie naar tijl@fatdaddy.nl

Je hoeft geen lijst met opleidingen mee te nemen, gewoon mij een berichtje sturen en afspraak maken. Probeer wel een indruk achter te laten. Iedereen die wordt uitgenodigd krijgt een fles van Amsterdam Republic want als jij moeite doet voor ons, doen wij dat voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *