Enig resultaat

Elwing is een bedrijf met oprechte passie voor elektrische skateboards, en dat zie je terug in de Elwing Powerkit. Geen chinees fabriekswerk maar een Frans merk met respect voor de skate cultuur. Met hun nieuwste release wordt het verplaatsen via elektrische skateboards een mega fijne en praktische ervaring, iets waar je elke dag naar kan uitkijken. Elwing staat dan ook bekend om hun carve mogelijkheden, compact kicktail concept en soepele rem/accelereer besturing. 

Wij zien Elwing als een toekomstig marktleider binnen de e-skate industrie. Vanwege de uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en goede support. En het modulaire design waarbij je makkelijk onderweg je batterij kan vervangen voor extra lange e-skate sessies.


Elwing PowerKit

Fatdaddy heeft de Elwing PowerKit met dual-drive en extended range batterij op voorraad. Met de dual motoren kan je tot de 38 km/h door de straten scheuren en met de extra grote accu heb je een bereik tot 30 km. Zo kan je heerlijk rond cruisen op het Nimbus deck met een kicktail design. En met de ingebouwde handvaten is het skateboard makkelijk overal mee naartoe te nemen

699,00

Te reserveren