Fatdaddy beweegt zicht super snel en daarom zijn wij opzoek naar iemand die de wereld via zijn of haar camera ziet. Je bent een ervaren video specialist die van creëren houdt.

Als Video Content Creator ben je altijd bezig om onze producten, diensten en bedrijf goed in beeld te brengen. Je bent onderdeel van ons creator en marketingteam welke ervoor zorgt dat Fatdaddy een toffer bedrijf wordt dan wij al zijn. Je zorgt voor naamsbekendheid en maakt content die aansluit bij onze marketing en doelgroep. Je belangrijkste focus (ha-ha) zijn onze social media en YouTube kanalen.

Ene moment zit je uren in een donker hoekje te monteren, de volgende dag zit je in een vliegtuig onderweg naar een van onze leveranciers om een nieuw product te highlighten.

Je bent ook de vliegende kiep van je marketing en communicatie collega’s. Nieuwe productfoto’s nodig, you got it / Dagje Amsterdam om een nieuwe fiets te showcasen, je bent onderweg. Teksten voor onze handleidingen nodig, je pakt direct je notebook.

Waar hou jij je mee bezig?

 • Ontwikkelen van de kalender zodat we nooit stil zitten
 • Nauw samenwerken met de andere afdelingen om ervoor te zorgen dat de video content in overeenstemming onze bedrijfsidentiteit
 • Verzorgen van content op onze websites en in-store marketing
 • De resultaten van de video’s bijhouden en suggesties doen om de inhoud te optimaliseren en zo de prestaties te verbeteren
 • Coördineren van wekelijkse / maandelijkse rapportages, inclusief analyses voor inzichten, optimalisaties en toekomstige ontwikkeling van videostrategieën

Je bent verantwoordelijk voor de planning, ontwikkeling en creatie van text, foto en videocontent.

Wat breng je mee

 • Opleidingen kijken we niet naar, passie is een must
 • Ruime kennis van e-commerce, WordPress en WooCommerce
 • Passie voor het maken van content (geschreven, afbeeldingen en videos)
 • Kennis van Nederlands en Engelse taal
 • Je houdt van schrijven, van productpagina’s tot nieuwsbrieven
 • Niet bang om een gewaagde campagne op te zetten
 • Het vermogen om mensen te managen, aan meerdere taken te werken, jouw eigen prioriteiten te stellen en deadlines op tijd te halen.


Je bent een creatieve, flexibele en resultaatgerichte videoprofessional. Je houdt altijd de laatste ontwikkelingen in het online gedrag van (onze) klanten in de gaten, en creëert kansen en mogelijkheden die kunnen leiden tot meer kijkers, fans, volgers en engagement. Jouw drive is om onze naamsbekendheid en betrokkenheid te vergroten door hoogwaardige videocontent te ontwikkelen voor nieuwe en terugkerende (interne) klanten!

Wat krijg je van ons?
Wij bieden je een leuke werkplek in Amsterdam met veel uitdagingen en een afwisselende werkdag. Je werkt in een gezellig en energiek team. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit Amsterdam want je moet natuurlijk wel op onze producten naar werk kunnen. Wij krijgen allemaal een marktconform salaris welke afhangt van je inbreng en kennis.

Dus ben jij creatief, hou je van een campagne met een knipoog en leergierig? Mail je motivatie naar tijl@fatdaddy.nl

4 reacties op “Vacature: Video content creator

 1. hantu hoki88 zegt:

  Hi there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve
  worked hard on. Any tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *