Elektrische scooters

Elektrische scooterverhuur is vrij gebruikelijk in grotere Europese steden, maar graaf een beetje dieper en je zult merken dat ze bij veel bestuurders erg impopulair zijn. Onervaren scooterrijders zonder helmen die toegang hebben tot elektrische scooters vanaf een paar dollar is een recept voor rampen en scooters kunnen worden gevonden in steden die zijn vernield of vernietigd.

Gelukkig verkopen we ook elektrische scooters aan elk land in de EU, met 3 dagen verzending en uitstekende klantenservice.

Om u te helpen de lokale wetten voor elektrische scooters en ander klein elektrisch vervoer te kennen, hebben we een lijst opgesteld waarin we de wetten per land samenvatten.

Nederland; Onwettig; Het besturen van een elektrische scooter / stap op de openbare weg is op dit moment illegaal en kan een boete krijgen. Maar we werken eraan legaliseren.

Duitsland; juridische; Het besturen van een elektrische scooter is legaal in Duitsland. De bestuurder moet minstens 14 jaar oud zijn en de maximumsnelheid is 20 km / h.

Frankrijk; juridische; Zolang je je aan de 'wet' houdt en niet als een maniak rijdt. Er is nu geen wet zoals de Fransen zouden zeggen; wie kan mij stoppen!

Denemarken; juridische; Het besturen van elektrische scooters / steps is volledig legaal zolang je een helm draagt, de lichten aan hebt tijdens het rijden en een (gele) reflecterende sticker aan de zijkant van het voertuig hebt.

België; juridische; Rijden en elektrische scooter / stap is legaal zolang u niet sneller rijdt dan 18 km / u.

Spanje; juridische; Geen probleem. Haal je elektrische scooter uit en drink wat cerveza, het maakt ze niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *