Ik begon ongeveer anderhalf jaar geleden op elektrische skateboards te rijden en niet lang nadat ik het had opgericht Fatdaddy. Het leven is nooit hetzelfde geweest (qua transport) en ik wil graag een paar redenen delen waarom ik op mijn elektrische scooter en elektrisch skateboard in Amsterdam rijd (hoewel ze momenteel niet zijn toegestaan).

Het moment dat ik instap Boosted Mini X mijn woon-werkverkeer verandert van kijken naar mijn telefoon naar het zien van de omgeving genieten van de frisse lucht en het zien van nieuwe straten in Amsterdam elke dag. Voordat ik met een klein elektrisch voertuig naar mijn werk ging, was mijn woon-werkverkeer stressvol; Ga ik de metro maken? Komt mijn aansluitende trein op tijd en ben ik op tijd !? Niet meer! Mijn mentale vermoeidheid is verdwenen! En ik merkte dat wanneer ik bij het Fatdaddy-hoofdkwartier kom, ik meer ontspannen ben en het gevoel heb dat ik ook een kleine training heb gedaan.

Genoeg over mij, laten we het hebben over de voordelen voor de stad en de forenzen in het algemeen.
Allereerst is het rijden op (kleine) elektrische voertuigen als laatste mijltransport een geweldige manier om auto's uit de steden te houden. Maar het is ook een geweldige alternatieve manier om mensen te vervoeren en de druk op de infrastructuur voor openbaar vervoer te verminderen.
In de tussentijd zal het de luchtvervuiling verminderen in de stad waar de meeste auto's stationair draaien en wachten tot het verkeerslicht verandert.

Naast de voordelen voor onze algemene gezondheid, het openbaar vervoer en de groei van de steden, is er ook een commercieel voordeel voor dit alles: We creëren een nieuwe economie. Om een ​​nieuw product zoals de te maken Boosted Rev u hebt veel technici, backoffice, klantenondersteuning en logistiek nodig, allemaal door mensen gerund. Alle mensen erachter hebben banen die klein elektrisch vervoer met zich meebrengen.

Het is algemeen bekend dat de steden snel groeien en dat we nieuwe manieren van transport nodig hebben om de mensen gezond, gezond en in beweging te houden. Ik hoop dat lokale overheden de toekomst zien zoals ik en de nieuwe vormen van transport gaan legaliseren. Als uw land elektrische skateboards, elektrische scooters, Onewheels of iets gelegaliseerd heeft, laat het me weten in de reactie op dit bericht of op onze shortlist waar het legaal is en waar niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *