Stel je voor, een elektrische brommer die een motor in het voor en achterwiel heeft? Hoe belachelijk veel kracht kan je dan krijgen tijdens accelereren of wanneer je offroad gaat? Gelukkig hoef je dit voertuig niet zelf te bedenken, dat heeft UBCO namelijk al gedaan.

Tot kort was UBCO alleen te krijgen in Nieuw-Zeeland en Australie, maar daar heeft Fatdaddy verandering in gebracht. Samen met een select groepje retailers is Fatdaddy een van de eerste die de elektrische UBCO brommer rijklaar in Nederland en de rest van Europa levert.

De elektrische UBCO brommers komen in een vaste versie die 45 km/h gaat, wil je hier de straat mee op dan kan je deze gemakkelijk op een kenteken zetten (of wij doen dit voor je). De 3.1 kWh batterij gaat tot wel 120 kilometer ver (stadsverkeer) en is 6 uur volledig opgeladen.

Wat de UBCO zo speciaal maakt is het regeneratieve remmen; dit houdt in dat je accu weer laad wanneer je remt of het gas loslaat. Dit gebeurd onafhankelijk van je voor en achterwiel.

Wil je graag een UBCO scooter bekijken of proberen? Kom langs in een van de Fatdaddy winkels of plan een proefrit online.

Waar koop je een UBCO scooter in Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *