Veilig Verkeer Nederland (VVN) is al 80 jaar bezig met vervoer in Nederland. Naast een informatiepunt heeft Veilig Verkeer Nederland ook een adviserende rol naar organisaties maar ook naar de overheid.

Omdat er de afgelopen tijd veel aandacht is besteed aan nieuwe manieren van vervoer zoals elektrische steps, elektrische skateboard, onewheels en eBikes nodigde VVN ons uit om een gesprek aan te gaan. Om uiteindelijk tot een gezamenlijk conclusie te komen; klein elektrisch vervoer is nodig om de steden en de inwoners meer te mobiliseren.

Lees het artikel hier: PDF

2 reacties op “Veilig Verkeer Nederland over elektrische vervoersmiddelen

 1. Urmiano zegt:

  Hoi mevr. Deurloo,

  Helaas hebben wij hier geen vervoersmiddelen voor. Je kan eventueel contact opnemen met je zorgverlener welke je vast en zeker verder kan helpen. Er zijn namelijk genoeg oplossingen die het makkelijker maken om dit stukje te overbruggen.

 2. Mevr. Deurloo zegt:

  Ik zoek een ( GEEN step) ik woon op de 2e verdieping, en kan moeilijk lopen.
  Ik zoek een mogelijkheid om van de 2e verd. Met de lift naar beneden te kunnen naar mijn scootmobil met mijn tas met boodschappen. Geen step!
  Ik ben een oude vrouw, het stuk v d balustrade ” boven” kan ik niet lopen.
  Wie weet raad? Of wie begrijpt mij ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *