Toont alle 2 resultaten

Knaap ebikes kopen bij Fatdaddy

Terwijl de traditionele elektrische fietsen ruimte biedt aan slechts 1 persoon, is er niks op tegen om met z’n twee te genieten van een unieke elektrische fiets. Dit model maakt het mogelijk!
Rij gezellig door de stad met je vriend of vriendin achterop of neem de Knaap mee tijdens een weekendje weg. De stoere uitstraling van de elektrische fiets zorgt ongetwijfeld voor tal van jaloerse blikken. Je passagier zit net zo comfortabel als jij dankzij de handige voetensteun, bovendien beschik je dankzij de handige display over alle informatie die je nodig hebt.

Alle Knaap fietsen worden gratis rijklaar in Nederland, Belgie en Duitsland geleverd. Je kan ook voor onderhoud aan je Knaap fiets bij ons terecht.

Knaap

Knaap bike Black

Speed 25km/h Range 120km
2499,00

Knaap

Knaap bike Spacegrey

Speed 25km/h Range 120km
2499,00

Je kan prima met twee personen op de Knaap fiets rijden. Door het verlengde en verhoogde zadel zit perfect voor twee rijders. De ingebouwde en uitklapbare voetsteunen maken rijden met twee personen wel heel comfortabel.

Je mag alle Knaap modellen berijden in ieder EU land zonder rijbewijs, verzekering of leeftijdsgrens. Daarnaast heb je geen helm nodig. Je moet natuurlijk wel op het fietspad rijden.

Jazeker! Wij kunnen de Knaap zadels met 5 of 10 centimeter verhogen. De standaard zithoogte van een Knaap AMS fiets is 81 centimeter.

Knaap bike 5 centimeter verhogen
Knaap bike 10 centimeter verhogen

Dat de Knaap bike een premium elektrische fiets is zie je niet alleen in het uiterlijk maar ook in de technische specificaties.

Zo is het frame gemaakt van Aluminium en een gemaakt voor twee personen. Op het frame zijn uitklapbare voetsteuntjes gemonteerd waarmee je ook comfortabel achterop zit.

De motor levert 250W met een 36V voeding en is hierdoor legaal om in Nederland mee op de openbare weg te rijden. Door de krachtige motor wordt het rijden op de Knaap een fluitje van een fiets je zonder moeite 25 kilometer per uur.

De uitneembare accu levert (net zoals de motor) 36V en heeft een capaciteit van 21Ah welke goed is voor een actieradius tot wel 110 kilometer op een warme dag, dit kan oplopen als je iets meer meefietst.

De fiets is uitgerust met Tektro hydraulische remmen en een Shimano 7-versnellingen derailleur. De heldere LCD display is goed leesbaar op zonnig dagen en geeft licht in het donker. De fiets heeft ingebouwde LED verlichting aan de voor en achterkant.

Fatdaddy verkoopt meerdere sloten, allemaal met een ART waardering van 2-sterren of meer. Waardoor je deze ook mag gebruiken bij een verzekering voor je elektrische fiets. Dieven herkennen een gekeurd slot en zullen dan eerder de fiets van je buurman stelen, dan die van jou.

Ja, wij bieden meerdere kinderzitjes aan welke je gemakkelijk zelf of door ons kan laten monteren op je Knaap Bike AMS. In veel gevallen heb je daarvoor de optionele achterdrager nodig. Wij adviseren de One Maxi Urban Black van Bobike welke je kan monteren op de achterdrager van de Knaap Bike.

Je kan naast het kinderzitje ook andere accessoires laten monteren op je Knaap Bike AMS op het voor-of achterrek.

Beide modellen van de Knaap elektrische fietsen (Black edition en de Space Grey) gaa standaard 25 kilometer per uur, met een beetje extra trappen kan je deze snelheid verhogen tot soms wel 32 kilometer per uur. Je kan de Knaap Bike niet opvoeren.

Knaap Bikes maakt stoere fietsen waar je op gezien wilt worden. Het dikke frame gemaakt van sterk aluminium is sterk genoeg voor jou en een passagier. Op de fiets krijg je standaard spatborden en voor-en achterlicht. Hierdoor heb je een complete fiets en hoef je geen extra accessoires te kopen.