Knaap ebikes

Ben je opzoek naar een elektrische fatbike waar je met z’n tween op kan rijden? Dan heeft KNAAP BIKES de elektrische fietsen voor jou!

Knaap Bikes maakt stoere fietsen waar je op gezien wilt worden. Het dikke frame gemaakt van sterk aluminium is sterk genoeg voor jou en een passagier. Op de fiets krijg je standaard spatborden en voor-en achterlicht. Hierdoor heb je een complete fiets en hoef je geen extra accessoires te kopen.

KNAAP BIKES AMS is een unieke en stoere elektrische fiets die alle voordelen heeft weten te combineren tot een waanzinnig model. De KNAAP BIKES AMS heeft een unieke en stoere uitstraling.

2399,00
2399,00

Jazeker! Wij kunnen de Knaap zadels met 5 of 10 centimeter verhogen. De standaard zithoogte van een Knaap AMS fiets is 81 centimeter.

Knaap bike 5 centimeter verhogen
Knaap bike 10 centimeter verhogen

Dat de Knaap bike een premium elektrische fiets is zie je niet alleen in het uiterlijk maar ook in de technische specificaties.

Zo is het frame gemaakt van Aluminium en een gemaakt voor twee personen. Op het frame zijn uitklapbare voetsteuntjes gemonteerd waarmee je ook comfortabel achterop zit.

De motor levert 250W met een 36V voeding en is hierdoor legaal om in Nederland mee op de openbare weg te rijden. Door de krachtige motor wordt het rijden op de Knaap een fluitje van een fiets je zonder moeite 25 kilometer per uur.

De uitneembare accu levert (net zoals de motor) 36V en heeft een capaciteit van 21Ah welke goed is voor een actieradius tot wel 110 kilometer op een warme dag, dit kan oplopen als je iets meer meefietst.

De fiets is uitgerust met Tektro hydraulische remmen en een Shimano 7-versnellingen derailleur. De heldere LCD display is goed leesbaar op zonnig dagen en geeft licht in het donker. De fiets heeft ingebouwde LED verlichting aan de voor en achterkant.

Fatdaddy verkoopt meerdere sloten, allemaal met een ART waardering van 2-sterren of meer. Waardoor je deze ook mag gebruiken bij een verzekering voor je elektrische fiets. Dieven herkennen een gekeurd slot en zullen dan eerder de fiets van je buurman stelen, dan die van jou.

Ja, wij bieden meerdere kinderzitjes aan welke je gemakkelijk zelf of door ons kan laten monteren op je Knaap Bike AMS. In veel gevallen heb je daarvoor de optionele achterdrager nodig. Wij adviseren de One Maxi Urban Black van Bobike welke je kan monteren op de achterdrager van de Knaap Bike.

Je kan naast het kinderzitje ook andere accessoires laten monteren op je Knaap Bike AMS op het voor-of achterrek.

De Knaap Bike AMS gaat standaard 25 kilometer per uur, met een beetje extra trappen kan je deze snelheid verhogen tot soms wel 32 kilometer per uur. Je kan de Knaap Bike niet opvoeren.