Toont alle 4 resultaten

Knaap ebikes kopen bij Fatdaddy

Knaap AMS Zwart

Oorspronkelijke prijs was: €2499,00.Huidige prijs is: €2299,00.

Knaap AMS Spacegrey

Oorspronkelijke prijs was: €2499,00.Huidige prijs is: €2299,00.

Knaap bike RTD

Oorspronkelijke prijs was: €3399,00.Huidige prijs is: €2999,00.

Knaap bike LON/LONDON Sand

Oorspronkelijke prijs was: €2799,00.Huidige prijs is: €2499,00.

Waarom een Knaap elektrische fiets bij Fatdaddy kopen?

Fatdaddy is de grootste webshop voor Knaap elektrische fietsen in Nederland, Belgie, Denemarken en Duitsland. Dit doen wij door alleen Knaap fietsen te verkopen die wij op voorraad hebben en deze dan snel, gratis rijklaar te leveren.

Hoe wordt de Knaap fiets geleverd?

Wij verzenden Knaap elektrische fietsen vanuit onze eigen magazijnen waar deze volledig worden geassembleerd. Je hoeft alleen de fiets op te starten en kan meteen rijden. Mocht er iets mis zijn dan kunnen je ook snel helpen met problemen in een van onze service centra’s door Europa of de pechhulp bij onze Knaap Bike verzekering.

Knaap fiets kopen met gespreid betalen

Liever de aankoop van je elektrische spreiden over meerdere maanden? Dat kan met SprayPay – waar je de een laag maandbedrag betaald en tot wel 36 maanden gespreid kan betalen, je betaald met SprayPay een rentepercentage. Liever geen rente kies dan voor IN3 tijdens je checkout. Met IN3 betaal je jouw Knaap in 3 losse betalingen gespreid over 3 maanden, over IN3 betaal je geen rente.

Knaap zakelijk of prive leasen

Het is ook mogelijk om je Knaap zakelijk of prive te leasen inclusief onderhoud en verzekering. Je betaald dan een laag maandbedrag waarbij wij ervoor zorgen dat je altijd door kan blijven rijden incl verzekering. Deze optie is heel aantrekkelijk als je de fiets dagelijks gebruikt en zeker wilt zijn van het beste onderhoud en niet stil wilt komen te staan.

De Knaap modellen

Knaap AMS
De Knaap AMS is het paradepaartje van Knaap en een super stoere fiets waar je op gezien wilt worden. Het dikke frame gemaakt van sterk aluminium is sterk genoeg voor jou en een passagier. Op de fiets krijg je standaard spatborden en voor-en achterlicht. Hierdoor heb je een complete fiets en hoef je geen extra accessoires te kopen.


 • Ik ben lang, kan ik op een Knaap rijden?

  Jazeker! Wij kunnen de Knaap zadels met 5 of 10 centimeter verhogen. De standaard zithoogte van een Knaap AMS fiets is 81 centimeter.

  Knaap bike 5 centimeter verhogen
  Knaap bike 10 centimeter verhogen

 • Is de Knaap Bike een tweepersoons elektrische fiets?

  Je kan prima met twee personen op de Knaap fiets rijden. Door het verlengde en verhoogde zadel zit perfect voor twee rijders. De ingebouwde en uitklapbare voetsteunen maken rijden met twee personen wel heel comfortabel.

  Tweepersoons Knaap ebikes:
  Knaap AMS (Zwart / Grijs), Knaap RTD, Knaap LON

 • Mag ik op een Knaap rijden zonder rijbewijs of verzekering?

  Je mag alle Knaap modellen berijden in ieder EU land zonder rijbewijs, verzekering of leeftijdsgrens. Daarnaast heb je geen helm nodig. Je moet natuurlijk wel op het fietspad rijden.

 • Wat zijn de technische specificaties van Knaap?

  Dat de Knaap bike een premium elektrische fiets is zie je niet alleen in het uiterlijk maar ook in de technische specificaties.

  Zo is het frame gemaakt van Aluminium en een gemaakt voor twee personen. Op het frame zijn uitklapbare voetsteuntjes gemonteerd waarmee je ook comfortabel achterop zit.

  De motor levert 250W met een 36V voeding en is hierdoor legaal om in Nederland mee op de openbare weg te rijden. Door de krachtige motor wordt het rijden op de Knaap een fluitje van een fiets je zonder moeite 25 kilometer per uur.

  De uitneembare accu levert (net zoals de motor) 36V en heeft een capaciteit van 21Ah welke goed is voor een actieradius tot wel 110 kilometer op een warme dag, dit kan oplopen als je iets meer meefietst.

  De fiets is uitgerust met Tektro hydraulische remmen en een Shimano 7-versnellingen derailleur. De heldere LCD display is goed leesbaar op zonnig dagen en geeft licht in het donker. De fiets heeft ingebouwde LED verlichting aan de voor en achterkant.

 • Welke sloten adviseren jullie bij mijn ebike?

  Fatdaddy verkoopt meerdere sloten, allemaal met een ART waardering van 2-sterren of meer. Waardoor je deze ook mag gebruiken bij een verzekering voor je elektrische fiets. Dieven herkennen een gekeurd slot en zullen dan eerder de fiets van je buurman stelen, dan die van jou.

 • Hoe hard gaat de Knaap Bike AMS?

  Beide modellen van de Knaap elektrische fietsen (Black edition en de Space Grey) gaa standaard 25 kilometer per uur, met een beetje extra trappen kan je deze snelheid verhogen tot soms wel 32 kilometer per uur. Je kan de Knaap Bike niet opvoeren.