Grappig, Jason Potter schreef een paar jaar geleden: Who is your daddy, and what does he do? Als je die vraag opnieuw zou stellen, zou Jason zeggen: we maken een van de beste elektrische skateboards op de markt en werken samen met andere Fatdaddies om ervoor te zorgen dat we blijven groeien.

We dromen al een tijdje van het rijden op een Raptor 2 in onze winkels en onze dromen zijn uitgekomen.

Fatdaddy is de officiële partner van Enertion in Europa. Onze winkels worden op dit moment gevuld met Raptors, we zijn bezig met het opzetten van meerdere officiële Enertion reparatiecentra om je weer aan het rollen te krijgen voor het geval jouw Enertion Raptor het op mysterieuze wijze begeeft.

Hoewel Enertion al op verschillende belangrijke locaties in Europa servicebedrijven had: België, Frankrijk, Duitsland en Engeland, kunt je nu jouw Raptor 2 / 2.1 in Fatdaddy-winkels inleveren voor service!

Hiermee voegt Enertion in Nederland, Denemarken, Kroatië, Spanje en een tweede servicecentrum in het Verenigd Koninkrijk toegevoegd aan hun servicenetwerk.

Op dit moment zijn we bezig met het vullen van onze winkels en zullen we beginnen met het verkopen in maart / april 2019. Je kunt de Raptor echter al in onze winkels proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *