Het is een tijdje geleden dat we de pre-orders van de Rev openden. En vandaag kunnen we eindelijk wat geweldig nieuws delen, de scooter van voertuigkwaliteit is bijna hier! Als je wilt dat de opscheprechten van een van de eersten in Europa die de Boosted Rev bezitten, dat kunnen, kan dat hier vooraf bestellen. We verzenden de Rev op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Er is nog nooit zo'n elektrische scooter geweest. Voertuigkwaliteitsmaterialen maken Boosted Rev sterker dan de rest en het is getest om vrijwel alles aan te kunnen.

Zie hieronder enkele eerste reacties van de Rev in de Verenigde Staten,

4 redenen waarom u gek zult zijn Boosted Rev

Het is veilig

Boosted Rev is de enige scooter op de markt met echt krachtige en effectieve elektrische remmen, die u soepel, voorspelbaar vermogen en responsieve controle geven, zodat u op elke situatie kunt reageren. De eenvoudige, intuïtieve bediening is gebaseerd op ons eersteklas board-afstandsontwerp dat een directe verbinding tussen u en uw rit biedt. Het enige wat u hoeft te doen is uw duim naar het plusteken (+) te brengen om te versnellen en terug naar het minteken (-) om te vertragen.

Het is makkelijk

Met de innovatieve gashendel van Boosted Rev kun je versnellen en remmen met de simpele duimbeweging. Hoe is dat gemakkelijk? We brachten de tijd door met het maken van meer dan 40 prototypes voordat we de perfecte manier bereikten om versnelling en remmen te beheersen. En het wordt allemaal geregeld met uw duim. We noemen dat heel gemakkelijk.

Het is snel

Boosted Rev is een hoogwaardige, lichtgewicht, elektrische auto van hoge kwaliteit. Ontworpen om u tot 24 km / u (met onmiddellijke versnelling) te halen, werd Rev gebouwd, zodat u de verkeersstroom kunt bijhouden. De aandrijflijn, met nauwkeurig afgestelde versnellingscurves, creëert een naadloze ervaring van het gaspedaal tot de wielen.

Het is betrouwbaar

We bouwen voertuigen, geen speelgoed. En de industriestandaarden zijn niet goed genoeg voor ons. Onze ingenieurs hebben onze scooters onderworpen aan strenge mechanische, elektrische en milieutests overtreffen wat de industrie verwacht.

Zie meer specificaties op de Boosted Rev productpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *