Als je regelmatig op je elektrische fatbike stapt, of het nu voor de sport is of gewoon om van A naar B te komen, het is altijd handig je fatbike te verzekeren. Je zult misschien denken dat het niet nodig is omdat je voorzichtig bent, maar er zijn altijd onverwachte omstandigheden waar je niet op kunt voorbereiden.

Een fietsverzekering kan je beschermen tegen diefstal, schade aan je fiets door ongelukken en sommige verzekeringen bieden zelfs dekking voor medische kosten als je tijdens het fietsen gewond raakt. Daarnaast krijg je vaak rechtshulp bij je fietsverzekering.

Als je regelmatig op de fiets stapt, is een fietsverzekering een slimme investering. Het geeft je de zekerheid dat je beschermd bent tegen onverwachte omstandigheden en het kan je veel geld schelen als er iets met je fiets gebeurt. Bovendien zal het je ook mentaal geruststellen dat je weet dat je gedekt bent als er iets gebeurt. Dus als je op zoek bent naar een manier om je fiets te beschermen, overweeg dan zeker een fietsverzekering.

Een handige manier om een fatbikeverzekering af te sluiten, is door deze direct te bestellen wanneer je bij Fatdaddy een fatbike koopt. Zo hoef je niet apart naar een verzekeraar te gaan en kun je alles in één keer regelen.


6 reacties op “Bekijk onze FATBIKE verzekering

 1. Mounia zegt:

  Hallo,

  Ik heb een vraagje we hebben een tomos fatbike gekocht bij wheelers.nl en willen deze graag verzekeren. De fatbike heeft een erkende slot, maar geen alarm of gps. Kunnen we deze fatbike dan wel verzekeren en is het mogelijk om als het alleen met gpstracker en alarm verzekerd kan worden deze los aan te schaffen.

 2. Bas zegt:

  Ik heb net een aanvraag gedaan voor een verzekering voor mijn fatbike die niet bij jullie vandaan komt onder nr 5115.
  Wilde nog even melden dat er ook een tracker en alarm op zit want dat kon ik niet op de aanvraag invullen.
  Mvg Bas Molevelt

 3. Sophie Vermeulen zegt:

  Hallo, wij voldoen met onze fatbike aan alle voorwaarden:
  – ART3 slot
  -GPS
  -Alarm
  maar wij hebben onze fatbike niet bij jullie gekocht. Is het nog steeds mogelijk om onze fatbike te verzekeren bij jullie?

 4. Marcel van der Bijl zegt:

  Goedemiddag,
  Kunt u mij zeggen of ik mijn fatbike (met ingebouwde tracker) bij uw maatschappij kan verzekeren? Ik heb mijn fiets rechtstreeks bij de fabrikant gekocht (Brekr, Nederlands bedrijf) Mijn fiets wordt volgende week geleverd.
  Ik hoor graag terug van u.

  Mvg. Marcel van der Bijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *