Week nummer 3 was geweldig! Misschien herinner je je dat ik het erover had Yiimixin Blog nummer 1 – Missie. Ze produceren hoogwaardige, waterdichte (level IP54) elektrische skateboards die leuk zijn om te gebruiken, wat we ook deden! We sms'ten de CO-oprichter Collin en vroegen hem of we zijn elektrische skateboards een beetje meer konden testen. Hij stemde toe en nodigde ons ook uit om met een van zijn partners te komen praten. De heer Cao is de CEO van Huannifun Ltd.en is een online leverancier van veel verschillende producten van veel verschillende leveranciers. Waaronder Collin's Yiimix-producten.

Collin gaf ons een volledig opgeladen vierwielig e-board en een gewoon skateboard om te testen bij een lokaal Shanghainese skatepark. Ik beschouw mezelf als een objectieve recensent van e-mobility-producten, maar ik viel hard voor het vierwielige e-board van Yiimix. Het esdoorndek gaf me een zeer soepel rijgedrag en toen de batterij eindelijk dood ging, was het gemakkelijk om de batterij te verwisselen met een andere volledig opgeladen batterij. Hoewel de topsnelheid niet erg indrukwekkend was (40 km / h) was het geweldig om tijd door te brengen met cruisen rond de dijk en het skatepark. We hebben geweldige video's en foto's gemaakt die we binnenkort op deze pagina zullen plaatsen.

Op vrijdag was het weer zover! Nadat we de Chinese taaltest in de ochtendvergadering op de universiteit van Dongua hadden genageld, ging ik op weg naar Shanghai Customs. SC is een bedrijf in de buurt van de Franse concessie en wordt verkocht eCUB-kits.Deze kits kunnen worden gebruikt om de C50, C90 en C50 Honda Cubs met tank in frame te upgraden om een ​​mooie elektrische fiets te creëren. De afgewerkte producten zien er erg (zeer!) Glad uit! De afgewerkte fietsen hebben een zeer mooie retro-look die perfect past bij de FatDaddy-afbeelding. Het is momenteel echter alleen mogelijk om een eCUB-kiten niet om een ​​volledig afgewerkte e-bike te krijgen. Dit betekent dat het op dit moment alleen verstandig is om jezelf te krijgen eCUB-kit als je handig bent in het bouwen van shit up from scratch! Hoewel als je die persoon bent, zul je de coolste fiets op het blok hebben.

Oké, dus ik ga nu heel eerlijk tegen je zijn. Nog niet zo lang geleden publiceerde de Volkskrant een controversieel artikel over Amsterdam dat van plan is om elektrische auto's in 2030 uit de speciale klimaatzones te bannen. Als ze daarin slagen, vermoed ik dat ze binnenkort hetzelfde zullen doen voor bromfietsen en fietsen. Mijn missie voor FatDaddy is om het volgende grote ding te vinden in elektrische mobiliteitsproducten en hoewel ik dol ben op het e-board van Yiimix, moet ik objectief zijn in mijn bespreking van het e-board en de eCUB-kit. We weten dat elektrische skateboards en scooters in de meeste landen illegaal zijn en vanwege de eerste grote ongelukken met deze producten zal het enige tijd duren voordat dit zal worden gewijzigd. Dit is de reden waarom ik denk dat het slim zou zijn om een ​​mooie elektrische fiets te kopen, zoals een Shanghai Custom fiets.

Maar alsjeblieft, er is een tijd om slim te zijn en er is tijd om plezier te hebben. Ik zal het e-board elke dag van de week krijgen! Het is dubbel zo leuk als het slimme doen!

Volgende week zullen we naar Beijing gaan om de stad te verkennen en Yinjang Music Festival te bezoeken op de Grote Muur van China. Daarna gaan we terug naar Shanghai om af te ronden bij Dongua University en vervolgens naar Hong Kong voor een beetje bezienswaardigheden voordat we terug vliegen naar Amsterdam. Er zullen waarschijnlijk geen afspraken zijn in week nummer 4 en er zal dus ook geen blog zijn. Maar wees niet verdrietig! We hebben veel video's opgenomen met je Go Pro en we zullen ons best doen om de inhoud zo snel mogelijk te bewerken in een mooie video van onze missie. Zodra het klaar is, zullen we het online zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *