Mijn geest is opgeblazen! Zowel jij als ik weten hoe serieus Ik heb het begrepen het is dat de Nederlandse regering op de een of andere manier bang is en voorzichtig is met elektrische skateboards, scooters en alles waar we van houden. Maar dat is heel anders in Shanghai. De regering in Shanghai heeft de wet over producten voor persoonlijke mobiliteit van de ene dag op de andere veranderd, wat betekent dat je vanaf nu alleen elektrische fietsen door de stad kunt zien rijden. Dit komt allemaal door de inspanningen van de stad om de vervuiling te verminderen en de stad op te ruimen. Klinkt redelijk vergelijkbaar met de doelen van Amsterdam om tegen 2030 volledig elektrisch te worden, toch?

We zijn zoals altijd bezig geweest. In het volgende lees je wat we vorige week hebben gedaan.

Op dinsdag gingen we naar Hangzhou Chic Intelligent Technology CO., Ltd wie is de officiële producent van het hoverboard dat elk 12-jarig kind heeft. We werden verwelkomd door Zoe Zhu. Ze liet ons het kantoor zien en gaf ons later een rondleiding in de schoonste fabriek ooit! Deze fabriek heeft zelfs een testspoor waar ze elk bord dat wordt geproduceerd testen. Chic heeft het originele hoverboard geüpgraded met de nieuwe Hoverboard PI. Dit betekent dat het niet meer in vlammen opgaat of zelfs explodeert, zoals je waarschijnlijk op YouTube hebt gezien. Aan het einde van de tour werd het heel interessant. We kregen een nieuw prototypeskateboard te zien met slechts drie wielen en geen controller. Het bord werkt behoorlijk op een Onewheel en is heel uniek om te rijden. Jammer genoeg mochten we geen foto's maken van het bord. Zoe en ik hebben afgesproken dat Chic FatDaddy foto's en video's van het eindproduct en misschien zelfs een testproduct zal sturen.

In plaats van de smog van Shanghai in te ademen, brachten we woensdag door in Hangzhou, waar we wat wandelen en gewoon de frisse lucht inademden. Hoewel de wandeling prachtig was, had het zoveel leuker kunnen zijn met een elektrisch skateboard.

Toen was het donderdag en hadden we een 'interessante vergadering'. We hadden een afspraak met Lannmarker Corporation Ltd.. Dit bedrijf is de definitie van een bedrijf dat goedkope en producten van lage kwaliteit produceert. We hebben Alice gesproken en ze gaf ons een verkooppraatje van hun producten van lage kwaliteit. Dit bedrijf was niet wat we verwachtten te zijn, dus we hadden een aantal problemen bij het verwerken van alles. Dus helaas was dit geen erg positieve ontmoeting.

Op zaterdag gingen we naar Maytech Electronics om 10:00 AM, wat vroeg was F * ck (!). Maytech is al een leverancier van Fatdaddy en dus was het erg leuk voor hen om iemand van Fatdaddy te ontmoeten. Hoe dan ook, we werden door Eileen op kantoor verwelkomd. Na wat gepraat hadden we een goed gesprek over Maytech's producten, waar ze ons veel inzicht gaven in wat hun motoren kunnen. We kunnen de motoren van Maytech vinden in elektrische skateboards, surfboards en zelfs in vechtrobots! De motoren van Maytech zijn van een goede kwaliteit omdat het bedrijf zich richt op het bouwen van de perfecte motor voor allerlei soorten producten.

Dus waarom is het volgende grote ding in elektrische mobiliteit een stad? Dit komt omdat we verwachten dat Shanghai 20 jaar volledig elektrisch is! Wanneer je hier in 2040 komt, zie je alleen maar elektrische auto's, fietsen, scooters, skateboards, hoverboards en drones. Let op mijn woorden!

Groeten,

Evert (@evert_nb)

Putri (@ putri.vr)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *