Zoals je misschien weet ben ik met mijn medestudent Putri in China en hebben we iets meer dan vier weken om het ‘the next big thing’ te vinden in producten voor elektrische mobiliteit. We zijn in Shanghai op Dongua University, waar we ‘s ochtends lessen Chinees moeten volgen. ‘S Middags en’ s avonds zijn we echter vrij voor afspraken met Chinese leveranciers.

Update: Opzoek naar nieuwe producten in China

We zijn hier nu 12 dagen en we hebben tot nu toe 6 vergaderingen gehad. Deze bijeenkomsten omvatten huidige leveranciers en potentiële nieuwe leveranciers van Fatdaddy. Onze eerste ontmoeting met een potentiële nieuwe leverancier was met Colin, mede-oprichter van Yiimix, en hij verwelkomde ons in zijn fabriek waar hij ons een rondleiding gaf.

Update: Opzoek naar nieuwe producten in China

Yiimix is ​​een vrij jong bedrijf met ongeveer 10 werknemers. Deze werknemers omvatten management, ingenieurs, ontwerpers, klantenservice en een verkoopafdeling. Op dit moment heeft Yiimix twee soorten borden. De eerste is een zeer ‘basic’ elektrische skateboards met een maple-deck en een tweemotorige motor aan de achterkant. Dit bord heeft echter een verwisselbare waterdichte batterij en ingebouwde voorlichten.

Update: Opzoek naar nieuwe producten in China

Het tweede bord is innovatiever. Het is een skateboard met slechts twee wielen. Eén wiel aan de voorkant en één wiel aan de achterkant. Dit ding is niet van deze wereld! Om eerlijk te zijn, het doet slechts 15 km / u met een bereik van 20 km, maar het gevoel kan worden omschreven als snowboarden op asfalt. De kleinste beweging zal je koers aanzienlijk veranderen.

Onze tweede ontmoeting was met Doris of I-Wonder. I-Wonder is een huidige leverancier van FatDaddy en heeft meer dan 20 werknemers. Ze hebben hun eigen gespecialiseerde ingenieurs en productontwerpers. Deze ingenieurs en ontwerpers hebben hun eigen kleine speelruimte gekregen in de fabriek waar ze de nieuwste technieken en innovaties kunnen testen. Dit resulteert in fantastische skateboards. Doris heeft gezegd dat I-Wonder het eerste bedrijf was met een buigbare batterij. Dit geeft de gebruiker een extreem comfortabele rit. Ik ben ervan overtuigd dat I-Wonder een van de beste Chinese elektrische skateboards produceert. Hun fabriek was heel groot, schoon, goed georganiseerd en werknemers werden voorzien van de juiste kleding. Over het algemeen was de ontmoeting met I-Wonder een geweldige ervaring!

Update: Opzoek naar nieuwe producten in China

Terwijl we het hebben over geweldige ervaringen, Vans Park Series Shanghai! We hadden het geluk om deel te nemen aan dit geweldige evenement met zoveel getalenteerde skateboarders. Toen we er eenmaal waren zagen we een aantal fantastische runs van meerdere skaters en we zagen zelfs de legende Tony Hawk zichzelf! (10 meter verderop … maar who cares). Special schreeuw het uit naar Chichi Zhang om ons te helpen bij het betreden van de media.

Wilt u op een eenvoudige manier weten wat we nog meer in China doen? Volg ons op Instagram en bekijk onze verhalen:

@evert_nb

@ putri.vr

Maak je geen zorgen als je geen Instagram-account hebt of je ons gewoon niet wilt volgen, we zullen onze video’s in een aftermovie bewerken en online zetten op de Fatdaddy-website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *