All good things come to an end

Verassend genoeg heeft het Super73 aangekondigd dat ze de productie van hun kickstart model, de Super73 ZG, zullen stopzetten. Deze beslissing heeft menig fan en fietsliefhebber verbaasd, aangezien de Super73 ZG bekend stond om zijn trendy design en betaalbare prijs.

De Super73 ZG heeft sinds zijn lancering de harten van vele rijders veroverd. Met zijn minimalistische esthetiek, elektrische aandrijving en toegankelijke prijspunt, was de ZG een aantrekkelijke keuze voor zowel stadsvervoer als avontuurlijke ritten in de buitenlucht. Het bood een soepele en stille rijervaring die zowel beginners als ervaren fietsers aansprak.

Hoewel de aankondiging van de stopzetting van de productie van de Super73 ZG sommigen heeft teleurgesteld, benadrukt het de voortdurende evolutie en groei van Super73 als merk. Het bedrijf heeft aangegeven dat ze zich nu willen concentreren op het ontwikkelen van nieuwe modellen en innovatieve functies die de verwachtingen van hun klanten blijven overtreffen.

Voor degenen die al in het bezit zijn van een Super73 ZG, blijft het goede nieuws bestaan. Super73 heeft verklaard dat ze volledige ondersteuning zullen blijven bieden voor de ZG-modellen, inclusief klantenservice, onderdelen en reparaties. Dit zou de huidige ZG-eigenaars gerust moeten stellen, wetende dat hun investering nog steeds wordt gewaardeerd en ondersteund door het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *