Helaas is het merk ESmaster niet meer (🪦), maar dat betekend niet dat eigenaren van een ESmaster fiets niet door kunnen blijven op hun elektrische fatbike.

Bij Fatdaddy begrijpen we hoe belangrijk jouw e-bike voor je is. Daarom willen we je geruststellen dat je voor alle reparaties en onderhoud aan je ESmaster fiets bij ons terecht kunt. Onze ervaren technici zijn volledig uitgerust en getraind om aan ESmaster fietsen te werken, dus je kunt erop vertrouwen dat je fiets in goede handen is.

Waarom Fatdaddy kiezen voor je ESmaster fiets?

  • Deskundig Onderhoud en Reparaties: Ons team heeft uitgebreide kennis van ESmaster fietsen en kan alle soorten reparaties en regulier onderhoud uitvoeren.
  • Snelle en Betrouwbare Service: We weten hoe belangrijk het is om weer snel op de weg te zijn. Daarom streven we ernaar om je fiets zo snel mogelijk, maar altijd met de hoogste zorg, te repareren.
  • Onderdelen van Hoge Kwaliteit: Ook na het faillissement van ESmaster zorgen wij voor toegang tot hoogwaardige onderdelen voor je fiets.

We willen de ESmaster gemeenschap ondersteunen en hopen dat door het aanbieden van betaalbaar onderhoud wij ons steentje kunnen bijdragen. Bel voor een afspraak in een van onze winkels of boek direct je service/onderhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *