We hebben de meestgestelde vragen gesorteerd in de onderstaande onderwerpen. Ontdek alle details over hoe wij omgaan met bestellingen, verzending, garantie en retouren.

Als u het gewenste antwoord niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op! Onze Gear Geeks zijn dagelijks beschikbaar van 09:00 tot 19:00 uur via email of chat.

Kan je niet wachten dan is het mogelijk om jouw bestelling vaak al dezelfde dag op te halen. Fietsen dezelfde dag afhalen kan ook maar gooit ons logistieke system in de war, in ruil voor een kratje bier rennen we extra hard🍻.

Doorzoek onze veelgestelde vragen

 • Ik ben lang, kan ik op een Knaap rijden?

  Jazeker! Wij kunnen de Knaap zadels met 5 of 10 centimeter verhogen. De standaard zithoogte van een Knaap AMS fiets is 81 centimeter.

  Knaap bike 5 centimeter verhogen
  Knaap bike 10 centimeter verhogen

 • Is de Knaap Bike een tweepersoons elektrische fiets?

  Je kan prima met twee personen op de Knaap fiets rijden. Door het verlengde en verhoogde zadel zit perfect voor twee rijders. De ingebouwde en uitklapbare voetsteunen maken rijden met twee personen wel heel comfortabel.

  Tweepersoons Knaap ebikes:
  Knaap AMS (Zwart / Grijs), Knaap RTD, Knaap LON

 • Mag ik op een Knaap rijden zonder rijbewijs of verzekering?

  Je mag alle Knaap modellen berijden in ieder EU land zonder rijbewijs, verzekering of leeftijdsgrens. Daarnaast heb je geen helm nodig. Je moet natuurlijk wel op het fietspad rijden.

 • Wat zijn de technische specificaties van Knaap?

  Dat de Knaap bike een premium elektrische fiets is zie je niet alleen in het uiterlijk maar ook in de technische specificaties.

  Zo is het frame gemaakt van Aluminium en een gemaakt voor twee personen. Op het frame zijn uitklapbare voetsteuntjes gemonteerd waarmee je ook comfortabel achterop zit.

  De motor levert 250W met een 36V voeding en is hierdoor legaal om in Nederland mee op de openbare weg te rijden. Door de krachtige motor wordt het rijden op de Knaap een fluitje van een fiets je zonder moeite 25 kilometer per uur.

  De uitneembare accu levert (net zoals de motor) 36V en heeft een capaciteit van 21Ah welke goed is voor een actieradius tot wel 110 kilometer op een warme dag, dit kan oplopen als je iets meer meefietst.

  De fiets is uitgerust met Tektro hydraulische remmen en een Shimano 7-versnellingen derailleur. De heldere LCD display is goed leesbaar op zonnig dagen en geeft licht in het donker. De fiets heeft ingebouwde LED verlichting aan de voor en achterkant.

 • Welke sloten adviseren jullie bij mijn ebike?

  Fatdaddy verkoopt meerdere sloten, allemaal met een ART waardering van 2-sterren of meer. Waardoor je deze ook mag gebruiken bij een verzekering voor je elektrische fiets. Dieven herkennen een gekeurd slot en zullen dan eerder de fiets van je buurman stelen, dan die van jou.

 • Waar kan ik mij elektrische Mate fiets verzekeren?

  Je sluit gemakkelijk een tijdens het bestellen van je elektrische vouwfiets een fietsverzekering voor elektrische fietsen af. De Mate 250W elektrische fietsen worden direct afgesloten, Mate fietsen die niet op de openbare weg mogen kunnen wij niet aanmelden bij de verzekering.

 • Mag ik zonder verzekering en rijbewijs op een elektrische Mate fiets rijden?

  Ja, op de Mate fietsen met een 250W elektrische motor mag je in ieder land in Europa (en daarbuiten) op het fietspad of op sommige plekken op de weg rijden. Er is geen rijbewijs, verzekering of minimum leeftijd voor het rijden op een Mate.

  De Mate 750W mag je alleen op je eigen terrein of een afgesloten parkour rijden.

 • Wat is de ideale lengte om op de Mate X en Mate City te rijden?

  Door het verstelbare zadel en stuur zijn zowel de Mate X en Mate City ideaal voor verschillende lengtes.

 • Wat is de actieradius van een Mate bike?

  De Mate fietsen gaan tot wel 120 kilometer ver, gemiddeld rijden wij 80 kilometer op een volle batterij. Je daadwerkelijke actieradius hang af van een heleboel factoren; zo speelt temperatuur, gewicht van de rijder en wegdek een grote rol.

 • Hoe snel gaat een Mate elektrische fiets?

  De Mate 250W gaat 25 kilometer per uur en is daarom ook toegestaan op de openbare weg. De Mate 750W is speciaal gemaakt voor de waaghalzen die wat sneller willen, sneller dan 32km/h om exact te zijn - de Mate 750 is daarom niet toegestaan op de openbare weg.

 • Welke fietsverzekering moet ik hebben voor de fietsen van Super73

  Wij werken voor de Super73 fietsen samen met verschillende aanbieders van fietsverzekeringen om zo een pakket aan te bieden die helemaal bij jouw manier van fietsen past.

  Met een fietsverzekering voor je Super73 ben je gedekt tegen diefstal, schade en ongevallen. Als je fiets gestolen wordt, zorgt de verzekering voor een snelle afhandeling van de claim, zodat je zo snel mogelijk weer op de fiets kunt stappen. Daarnaast biedt de verzekering dekking tegen schade door bijvoorbeeld een val of een aanrijding.

  De aanbieders waar wij mee samenwerken staat bekend om hub uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van claims. Je kunt altijd rekenen op professioneel advies en ondersteuning bij het afsluiten van de verzekering en bij eventuele vragen of problemen.

 • Hoeveel personen passen op de Super73 fietsen?

  Alle Super73 fietsen hebben een extra lang zadel waardoor deze perfect zijn voor twee personen. Je kan ervoor kiezen om nog extra voetsteuntjes te monteren zodat de passagier relaxter achterop zit.

 • Kan ik mijn bestelling wijzigen nadat ik heb betaald?

  Het is alleen mogelijk om uw bestelling te wijzigen als deze nog niet verzonden is. Neem zo snel mogelijk contact op met onze Gear Geeks. Hoe eerder u ons op de hoogte kunt stellen van eventuele wijzigingen die u wilt aanbrengen, hoe groter de kans dat we eventuele verzoeken kunnen verwerken.

  Onze Gear Geeks zijn dagelijks beschikbaar van 09:00 tot 19:00 uur via email.

 • Wat als ik mijn bestelling wil retourneren?

  Als je niet tevreden bent met uw aankoop, zullen we u z goed mogelijk helpen. Helaas kunnen we gebruikte producten niet terugnemen, dus zorg ervoor dat je producten niet uitpakt of gebruikt.

  Je hebt 14 kalenderdagen om een ​​artikel te retourneren vanaf de datum waarop je het hebt ontvangen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moeten producten ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen. Het product moet zich in de originele ongeopende verpakking bevinden. Er worden kosten in rekening gebracht voor retourneren van producten met elektronica.

 • Mag ik op een ebike rijden zonder rijbewijs of verzekering?

  Iedereen mag op een elektrische fiets rijden. Hier zijn geen verplichte verzekeringen, helmplichten of rijbewijzen voor nodig. Daarnaast is er geen minimum leeftijd waarop je een ebike mag rijden. Natuurlijk adviseren wij wel een fietsverzekering af te sluiten wanneer je jouw elektrische fiets online of in een van onze winkels koopt.

 • Welke fietsverzekering is het beste?

  Fatdaddy is een van de weinige fietswinkels waar je ook direct je fietsverzekering kunt afsluiten. Mocht je fiets toch gestolen worden krijg je met onze verzekering direct een nieuwe fiets terug. En met de gratis pechhulp wordt je overal in Nederland direct weer op weg geholpen. Standaard is de batterij van je elektrische fiets ook meeverzekerd.

 • Mijn fiets is gestolen, wat moet ik doen?

  Om te beginnen moet je dit direct melden in de ANWB-app of via het nummer 088-2993000. De alarmcentrale zal direct bikehunters op pad sturen om jouw fiets te zoeken. De meeste fietsen worden binnen 48-uur teruggevonden. Vinden ze je fiets niet terug moet je een paar simpele stappen doorlopen.

 • Hoe hard gaat de Knaap Bike AMS?

  Beide modellen van de Knaap elektrische fietsen (Black edition en de Space Grey) gaa standaard 25 kilometer per uur, met een beetje extra trappen kan je deze snelheid verhogen tot soms wel 32 kilometer per uur. Je kan de Knaap Bike niet opvoeren.

 • Welke modellen heeft Super73?

  De Super73 modellen

  Super73 ZG - Het bekendste model van Super73 en ook een van hun meestverkochte elektrische fiets. De Super73 ZG komt in 5 verschillende kleuren (Super73 ZG-Wit, Super73 ZG-Zwart, Super73 ZG-Oranje, Super73 ZG-Roze)

  Super73 RX - Een van de meest brute elektrische fietsen die Super73 heeft gemaakt en ook nog eens uit te breide met de Offroad Kit waardoor je met een gashendel over het bospad kan scheuren. De Super73 RX is beschikbaar in 3 kleuren (Super73-RX Carmine Red, Super73-RX Rhino Grey en Super73-RX Olive Drab)

  Super73 S2 - De Super73 S2 is de eerste elektrische fiets van Super73 die je met hun app kan verbinden. Met de Super73 APP stel je gemakkelijk je snelheden in of kan je stap-voor-stap navigatie volgen. De comfort op de Super73 S2 wordt super goed ervaren en je ziet deze fiets ook vaak terug bij fietsers die een lange tocht willen maken. De Super73 S2 komt in twee kleuren (SUPER73-S2 Galaxy Black en SUPER73-S2 Hudson Blue)

  Super73 ZX - Ah, de Super73-ZX onze favoriet en meest complete elektrische fiets van Super73. Verkrijgbaar in 2 kleuren (Super73-ZX Storm Grey en Super73-ZX Moon Rock) wat de keuze makkelijker maakt. De fiets komt uitgerust met de nieuwste Super73 APP, een actieradius tot wel 80 kilometer.

 • Zijn Super73 fietsen legaal in Nederland?

  De elektrische fatbikes van Super73 zijn steeds bekender aan het worden. En dat begrijpen wij, want het stoere uiterlijk, de dikke banden en retro design is ook een fiets waar je opgezien wilt worden.

  Alle modellen van de Super73 fatbikes zijn legaal om in Nederland (en alle andere Europese landen) op het fietspad te rijden. Je hoeft voor een Super73 geen verplichte WA-verzekering, rijbewijs of minimum leeftijd en mag deze bijna overal rijden.

 • Wat zijn de technische specificaties van de Super73 fietsen?

  Super73 maakt verschillende fietsen, hieronder een lijst van alle technische specificaties, gecategoriseerd in model.

  SUPER73-RX MOJAVE

  Bereik | 64-120 km (120 km in PAS-modus 1)
  Laadtijd | 6-7 uur
  Batterij | 960W/h (48V 20Ah)
  Motor | 250W EPAC
  Sensor | Koppel
  Versnellingen & Achterderailleur | 8-Speed

  Voertuiggewicht | 38 kg
  Lengte x Breedte x Hoogte | 71"x27"x42"
  Gewichtslimiet berijder | 147 kg
  Zithoogte | 81 cm

  Frame | Aluminium
  Vering (indien van toepassing) | Volledig / Verstelbaar voor + achter
  Remmen | Hydraulisch
  Banden | GRZLY / 4,5" voor / 5" achter
  Binnenbanden | 20" x 4,5/5"

  Koplamp | LED
  Achterlicht | LED
  Claxon | Claxon

  SUPER73-S2

  Bereik | 64-120 km (120 km in PAS Modus 1)
  Laadtijd | 6-7 uur
  Batterij | 960W/H (48v 20ah)
  Motor | 250w EPAC
  Sensor | Koppel
  Versnellingen & Achterderailleur | 8-Speed

  Gewicht voertuig | 33 kg
  Lengte x Breedte x Hoogte | 69"x25"x42"
  Gewichtslimiet berijder | 147 kg
  Zithoogte | 78 cm

  Frame | Aluminium
  Vering (indien van toepassing) | Alleen voor / Achter star
  Remmen | Hydraulisch
  Banden | BDGR / 4,5" voor / 5" achter
  Binnenbanden | 20" x 4,5/5"

  Koplamp | LED
  Achterlicht | LED
  Claxon | Claxon

  SUPER73-ZG

  Bereik | 20-32 km (45 km in ECO-modus)
  Laadtijd | 4-6 uur
  Batterij | 313W/H (36v 11.6ah)
  Motor | 250w EPAC
  Sensor | Cadans
  Versnellingen & Achterderailleur | Single Speed

  Gewicht voertuig | 25,4 kg
  Lengte x Breedte x Hoogte | 64"x25"x39"
  Gewichtslimiet berijder | 147 kg
  Zithoogte | 68 cm

  Frame | Staal
  Vering (indien van toepassing) | Star
  Remmen | Mechanisch
  Banden | Trooper / 4" voor & achter
  Binnenbanden | 20" x 4"

  Koplamp | LED
  Achterlicht | LED
  Claxon | Bel

  SUPER73-S

  Bereik | 64-120 km (120 km in PAS Modus 1)
  Laadtijd | 6-7 uur
  Batterij | 960W/H (48v 20ah)
  Motor | 250w EPAC
  Sensor | Koppel
  Versnellingen & Achterderailleur | 8-Speed

  Gewicht voertuig | 37 kg
  Lengte x Breedte x Hoogte | 72"x 28.5" x 42"
  Gewichtslimiet berijder | 147 kg
  Zithoogte | 78 cm

  Frame | Aluminium
  Vering (indien van toepassing) | Alleen voor / Achter star
  Remmen | Hydraulisch
  Banden | GRZLY / 4.5" voor / 5" achter
  Binnenbanden | 20" x 4.5/5"

  Koplamp | LED
  Achterlicht | LED
  Claxon | Claxon

 • Zero motorcycle met korting kopen?

  Ben je geïnteresseerd in het elektrisch rijden op een elektrische motor en op zoek naar een topdeal? Goed nieuws! Bij Fatdaddy bieden we nu sensationele kortingen op Zero Motorcycles. Deze aanbiedingen gelden voor onze showroommodellen en vervangen demo's, waardoor jij tegen een ongeëvenaarde prijs de weg op kunt met deze indrukwekkende elektrische motoren.

  Maar dat is nog niet alles! Bij Fatdaddy begrijpen we dat de overstap naar elektrisch rijden soms een investering kan zijn. Daarom staan we klaar om je te helpen met andere (zakelijke) tegemoetkomingen. Of je nu een ondernemer bent die zoekt naar fiscale voordelen of een particuliere rijder die interesse heeft in subsidies voor elektrische voertuigen, ons team is er om je door het proces te leiden.

  Mis deze kans niet! Kom langs in onze showroom of bezoek onze website om jouw droom Zero Motorcycle te vinden.

 • Waar kan ik een Zero Motorcycle proberen?

  Geen woorden, foto's of video's kunnen de unieke Zero motoren beschrijven, bekijk alle Zero Motorcycles modellen in een van onze winkels.

 • Wat zijn alle Zero Motorcycle modellen?

  Zero Motorcycles heeft verschillende modellen die je voor verschillende doeleinden/rijgebieden kunt inzetten. In tegenstelling tot andere motormerken heeft Zero ervoor gekozen om een echt verschil te ontwerpen in de motoren waardoor je niet alleen de opties maar ook de prijs rechtvaardigt.

  MODELSNELHEIDACTIERADIUSLAADTIJD (OPTIMAAL)MOTORPRIJS
  Zero DSR/X180km/h290km1 uur225 NM€26.995,-De Zero DSR/X is een offroad buffel gemaakt voor onverharde wegen, maar rijdt ook heerlijk in de binnenstad door de rechte zit en gadgets.
  Zero SR/S200km/h301km1 uur190 NM€26.860,-De Zero SR/S is een gestroomlijnde sporttouring-motorfiets met een elektrische aandrijflijn. Het biedt comfort en prestaties voor langeafstandsrijden.
  Zero SR/F200km/h301km1 uur190 NM€26.005,-De Zero SR/F is een high-performance naked sportmotorfiets met geavanceerde technologieën en een indrukwekkend vermogen. Het is ontworpen voor zowel dagelijkse ritten als spannende ritten.
  Zero FXE132km/h161km1,3 uur106 NM€15.440,-De Zero FXE is een echte elektrische supermoto gemaakt om de meest onbegaanbare wegen te berijden maar ook perfect voor kleine dagelijkse ritjes in de stad.
  Zero FX137km/h146km1,3 uur 106 NM€15.165,-De Zero FX is een lichtgewicht elektrische motorfiets die ideaal is voor off-road-rijden. Het biedt wendbaarheid en duurzaamheid voor rijden op ruw terrein.
  Zero DS139km/h262km2,3 uur 109 NM€18.715,-De Zero DS is een veelzijdige elektrische motorfiets die geschikt is voor zowel straat- als off-road-avonturen. Het biedt comfort en prestaties, zowel op verharde wegen als op onverharde paden.
  Zero SR167km/h272km1,4 uur166 NM€21.290,-De Zero SR is een krachtigere versie van de Zero S, met een hoger vermogen en koppel voor een betere opwindendere rijervaring.
  Zero S139km/h288km2,3 uur109 NM€18.715,-De Zero S is een sportieve straatmotorfiets met een elektrische aandrijflijn. Het combineert prestaties en wendbaarheid met emissievrij rijden. Perfect voor korte dagelijkse ritjes waar je soms even goed gas moet geven.
 • Elektrische Motoren Zakelijk Of Prive Leasen?

  Het is ook mogelijk om een Zero Motor zakelijk of prive te leasen. Je betaald dan een laag maandbedrag waarbij je direct eigenaar bent van de motorfiets. Deze optie is heel aantrekkelijk als je niet het hele aankoopbedrag in een keer wilt uitgeven of op dat moment niet hebt.

  Privelease - Selecteer de extra opties bij je Zero motor wilt en voeg deze toe aan je winkelmandje. In de checkout selecteer je SprayPay en klik je op bestellen/betalen. Je wordt nu doorgestuurd naar een externe financierder waarbij je direct na het invullen van de vragen ziet of je de financiering krijgt. Je mag met SprayPay vrij aflossen en betaald alleen rente over het overgebleven bedrag, eigenlijk bepaal je dus zelf hoeveel je per maand betaald en hoe snel je aflost.

  Zakelijke lease -  Als je deze elektrische motor zakelijk gaat gebruiken is het altijd verstandig om deze via lease te kopen, je kan zo allemaal kosten op de zaak afschrijven. Wij werken samen met Leasemax, een onafhankelijke tussenpartij die al het papierwerk regelt. Ga daarvoor naar de website van Leasemax.nl en vul je gegevens in op de productpagina van de Zero Motorcycles. 

 • Hoe worden jullie producten verzonden?

  Elektrische fietsen & Fatbikes
  Wij leveren je fiets gratis, zo goed als rijklaar bij je thuis of op werk. Vaak dien je zelf nog even het stuur recht te zetten of het voorwiel met twee bouten vast te zetten.

  Wil je de fiets helemaal rijklaar hebben, haal deze dan gratis rijklaar af in een van onze winkels

  Elektrische steps & Onewheels
  Wij versturen alle elektrische steps en Onewheels/Monowheels in doos vanuit ons magazijn. Deze producten zijn altijd direct gebruiksklaar of hebben minimaal assemblage nodig. Deze producten versturen wij altijd met DHL of UPS met ontvangst bevestig. 

  Accessories en andere producten
  Deze versturen wij iedere maandag, woensdag en vrijdag met PostNL, DHL of UPS.

 • Hoe lang heb ik garantie?

  Je krijgt standaard 2-jaar fabrieksgarantie op alle producten die je bij Fatdaddy koopt. Deze garantie dekt alleen geen bewegende of slijtage onderdelen. 

  Mocht het zijn dat je defect toch niet onder garantie valt dan proberen we dit altijd samen zo voordelig mogelijk op te lossen. 

 • Wat is de zithoogte van de Cowboy fietsen?

  Classic

  De Cowboy Classic heeft een actieve rijhouding. Dat betekend dat je rechtop 'zit' om zo de duwende kracht op je polsen te klein mogelijk te houden. Ons advies is om een Cowboy Classic te nemen als je tussen de 170-195 cm lang bent.

  Cruiser

  Net zoals de Cowboy Classic heeft de Cowboy Cruiser een actieve rijhouding. Daarnaast zorgt het hoger stuur en hogere overbrengingsverhouding op het originele frame voor extra comfort.

  Cruiser ST

  Alhoewel het een damesmodel is kopen redelijk wat mannen de Cowboy Cruiser ST bij Fatdaddy. Het open frame en rechte rijpositie zorgen voor een ontspannen rit, terwijl je makkelijk op-of van de fiets stapt. Wij adviseren de Cowboy Cruiser ST als je tussen de 165-190 cm lang bent.

 • Zijn er extra financiële voordelen van leasen en/of zakelijk aanschaffen?

  Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

  Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

  Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

  Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

  Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

 • Met welke betaalmethode kan ik betalen?

  Je kan bij Fatdaddy betalen met alle bekende Nederlandse betaalmethodes, zo betaal je gemakkelijk met iDEAL of Creditcard, maar kan je ook achteraf betalen met Klarna, IN3 of SprayPay (tot 36 maanden).
  Wil je liever contant betalen, dan kan dat in een van onze winkels, zorg er wel voor dat je eerst hebt gebeld hebt om te controleren of het product dat je wilt kopen wel op voorraad is.

 • Kan ik gespreid betalen of Leasen?

  Soms gebruik je je geld liever voor iets anders, daarom is ook het ook mogelijk om je producten bij Fatdaddy gespreid te betalen. Dit doe je door:

  Je kan bij Fatdaddy alle artikelen gespreid betalen via IN3, SprayPay en Klarna. Al deze betaalmethode kan je selecteren tijdens afrekenen, klik daarna op bestelling plaatsen om te controleren of je in aanmerking komt. Je mag alle betaalmethodes 1 keer proberen per bestelling.

  IN3
  Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! 

  SprayPay / Gespreid betalen
  Koop dit product in 12, 18, 24, 36 of 60 maandelijkse termijnen. Wil je eerder alles afbetalen? Dit kan en je betaald geen rente over het overgebleven bedrag. Eigenlijk bepaal jij dus de financiële looptijd en krijgt geen aflosboete – super makkelijk dus!

  Klarna
  Betaal pas nadat je het artikel hebt ontvangen of spreid je betaling uit tot wel drie maanden, zonder rente te betalen. 

  Leasen
  Veel van onze artikelen en voertuigen kan je ook leasen. Hiervoor gebruiken wij een vaste partner die alles voor je regelt. Ga direct naar de website van Leasemax.nl

  Zakelijke aankopen
  Tijdens bestellen geef je jouw bedrijfsnaam op, deze wordt dan vermeld op de factuur. Wil je grotere aantallen kopen, neem dan contact met ons op.

19 reacties op “Meest Gestelde Vragen

 1. Customer Service zegt:

  Hoi P, nee dat is niet mogelijk. Je kan er wel voor kiezen om via IN3 te betalen tijdens afrekenen. Hier kan je een ebike bestellen met BKR registratie.

 2. Customer Service zegt:

  Hoi Toon, ja die hebben wij. Neem hiervoor even per email contact op, dan kunnen wij er eentje voor je aanmaken.

 3. Uj zegt:

  Kan je met de e bikes vooral die met de wat breedere banden zoals de super 73 en es master gewoon in een bewaakte fietsenstalling die door heel Amsterdam te vinden zijn parkeren?

 4. Tyler zegt:

  Hoi Elias,

  Wij verwachten de Pint X in December 2021 te ontvangen. Dit is een kleine zending dus op=op. De Onewheel GT laat nog even op zich wachten. Zodra we hier meer over weten zal dit op ons blog worden gedeeld.

 5. Elias zegt:

  Hebben jullie al een datum wanneer de nieuwe onewheels in stock komen bij jullie? GT en PintX? Ik beloof niets, maar twijfel om m’n pint te upgraden! xD Thanks

 6. Tyler zegt:

  Hoi Caroline, je zou op de Knaap Bike AMS twee kinderen mee kunnen nemen. Eentje op je zadel en eentje in de stoeltjes. Of je moet een stoeltje op de voordrager en achterdrager monteren.

 7. Bart zegt:

  Is het ook mogelijk om een begrenzer van een kiq11 pro af te halen ? Zouden jullie dat kunnen ? Of alleen reparaties ?

 8. Tyler zegt:

  Hoi Roos, ja hoor. Met 1.55M kan je prima op de Knaap fietsen. Je hoeft dan geen zadelverhoger te kopen. Het beste kan je een proefrit bij ons boeken om de Knaap bike AMS te proberen.

 9. Issa Beganović zegt:

  Wat is de status van de legaliteit van jullie producten momenteel?

  Ik hoor dat e-rij-producten zijn nog verboden in Nederlands.

 10. Tyler zegt:

  Hoi Damien, de Slick Revolution rugzakken zijn inderdaad niet meer in voorraad. Wij verwachten met een kleine twee maanden een nieuwe levering te mogen ontvangen. Jij krijgt nog gewoon je rugzak geleverd.

 11. Damian Hoogeveen zegt:

  Hallo! ik had een Slick Revolution backpack gekocht, en er staat nu ineens dat ze uit voorraad zijn. nou wou ik dus even vragen wanneer mijn backpack binnen zou kunnen komen. ik weet namelijk niet of ik de laatste gewoon had besteld, of dat ze al uit voorraad waren en dat ik nu eerst moet wachten totdat ze weer op voorraad zijn voordat ie geleverd word

Reacties zijn gesloten.