Gisteren lanceerde Mate hun eerste elektrische bakfiets. En alhoewel er al redelijk wat gelekte afbeeldingen op Reddit te vinden waren heeft Mate alle verwachtingen overtroffen. In dit artikel lees je alle features en belangrijke informatie over de Mate elektrische bakfiets en waarom jij deze wilt hebben.

60% van alle ritjes met de auto zijn onder de 8 kilometer

Met dit bericht begint Mate de lancering van de SUV, een naam die bekend staat uit de autowereld en direct geassocieerd wordt met grote, vierkanten auto’s die je nooit kan parkeren – maar Mate heeft een ander doeleind voor deze elektrische fiets. Want de Mate SUV bakfiets heeft namelijk de gemakken van een auto kwa opslag en functionaliteiten maar is eigenlijk een elektrische fiets.

Voor wie is de Mate SUV?

De Mate SUV lijkt te focussen op families die met 2 kinderen of 1 volwassenen rond willen rijden, en met een actieradius tot wel 100km moet dat zeker lukken. Maar ook bedrijven en ZZP’ers kunnen volop gebruikmaken van de speciale functionaliteiten van deze bakfiets, want deze elektrische bakfiets is modulair.

De modulaire Mate Wing

Het kunnen veranderen van de opbouw op een elektrische bakfiets is niets nieuws, het binnen enkele minuten kunnen aanpassen van het doel van de elektrische fiets wel. Zo kun je kiezen uit een cargo interieur, personenvervoer, veiligheidsbeugels en een regenhoes voor alles dat je in de bak bewaard.

Unieke verlichting

Iedereen kent de Tesla Cybertruck wel, een robuuste elektrische ‘SUV’ met zoveel features dat ik ze hier geeneens allemaal kan opnoemen. Maar een feature is heel duidelijk vanaf de buitenkant te zien; namelijk de koplamp of de led-balk aan de voorkant. Dezelfde LEDstrip vind je terug op de Mate SUV. Toen ik deze fiets persoonlijk zag was deze futuristische voorkant al voldoende om verliefd te worden op het design, alhoewel ik niet weet hoe goed dit de weg gaat verlichten?

In 4 verschillende kleuren

De Mate SUV komt in 4 verschillende kleuren; Canopy Glow, Dark Solace, Deep Voyage en Sahara Blaze.

Waar kan je een Mate SUV kopen?

Helaas moet je nog even wachten totdat deze elektrische bakfiets te koop is bij een van onze Fatdaddy winkels, maar je kan deze wel bij Mate reserveren. Wanneer deze geleverd gaat worden weten wij niet. De prijs zal rond de €6499 euro zijn – het is nog niet duidelijk welke versie of modules je hierbij krijgt.

5 reacties op “Alles wat je moet weten over de Mate SUV – Bakfiets

  1. Pingback: online pharmacy us

  2. Tyler zegt:

    Helaas is er inderdaad nog weinig nieuws vanuit Mate voor deze elektrische bakfiets. Zodra we meer horen lees je dat meteen op onze blog!

  3. M Spanjaart zegt:

    We hadden eigenlijk al verwacht dat hij leverbaar is.
    Is het al bekend wanneer de Mate SUV lever baar is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *