Heb je een fietsenwinkel, mobiliteitswinkel of wil je er eentje starten/overnemen?

Fatdaddy groeit aanzienlijk sneller dan we ooit hadden gehoopt, waardoor we steeds meer locaties nodig hebben om onze uitgebreide klantenkringen te bedienen. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde nieuwe potentiële zakenpartners om ons merk naar nieuwe plaatsen of provincies te brengen.

Met het starten van een Fatdaddy winkel profiteer je van het succes van de gevestigde merknaam en kickstart je jouw bedrijf met een minimale investering.

Waarom samenwerken met Fatdaddy

Je hebt geen bakken met geld nodig:
Bij een samenwerking met Fatdaddy kun je snel en makkelijk starten met verkopen zonder zwaar te investeren in initiële voorraad, websites, advertenties, social media, klantenservice, acquisitie en marketing. Wij hebben een bewezen trackrecord opgebouwd bij leveranciers en partners. 

Een duidelijk herkenbare formule en uitstraling:
Fatdaddy heeft een duidelijke huisstijl kunnen samenstellen waar onze klanten zich gemakkelijk en snel thuis bij voelen. Iedere franchise probeert zoveel mogelijk aan deze huisstijl te houden maar mag natuurlijk afwijken naar de smaak van de Franchisenemer. De winkel wordt initieel samen met de partner opgezet en ingericht. Hier maken wij gebruik van de nieuwste technologische snufjes om de winkel maximaal te benutten en om zoveel mogelijk om te gaan tot een conversie. 

Website, klanten in je winkel, advertenties, klantenservice en sociale media:
Ons doel is om jou al partners zoveel mogelijk leuke klanten langs te sturen die vervolgens met weinig moeite door het aankoopproces gaan. Dit doen wij door klanten vooraf te kwalificeren en naar jouw locatie te sturen. Hier hebben wij een speciaal team voor opgericht wel direct tot jouw beschikking staat. 

Wij zijn constant bezig om gezellige klanten naar jouw winkel te sturen. Dit doen wij met online campagnes, offline campagnes en zelfs direct mailing of advertenties. Alles wordt namelijk centraal geregeld en beheerd. Hierdoor weten onze klanten dat ze iets kopen bij een sterk merk dat niet alleen toekomstbestendig is maar ook met de klant mee groeit. 

Een uitgelezen assortiment kwaliteitsproducten:
Onze product-hunters zijn constant opzoek naar nieuwe producten. Jij kan zelf kiezen welke producten het beste bij jouw lokale markt passen en hier gemakkelijk en centraal inkopen via het Fatdaddy magazijn. 

Exclusief gebied
Open je een eigen Fatdaddy winkel? Je krijgt dan direct toegang tot jouw lokale markt evenals alle aanliggende gebieden. Wij zorgen er centraal voor dat je lokaal wordt gepromoot, de leukste klanten over de vloer krijgt en onderdeel bent van een leuk team van enthousiaste collega’s. 

Gemak & efficiëntie:
Een bedrijf succesvol lanceren en laten groeien kost veel werk en tijd, zeker als je weinig middelen tot je beschikking hebt of niet over de juiste kennis beschikt. Als Fatdaddy franchise ontlasten we je zoveel mogelijk en heb je veel meer tijd om je te concentreren op de fysieke locatie, bedrijfsvoering en de dagelijkse werkzaamheden.

In feite doen wij het meeste van het zware werk. Bijvoorbeeld, de klantenservice zal centraal worden geregeld, wat betekent dat je zich geen zorgen hoeft te maken over pre-sales vragen of after service, dit wordt allemaal door ons verzorgd. Ook de marketing (online, offline en in-store) en advertenties worden centraal beheerd. Hierdoor wekt iedere locatie dezelfde veilige gevoelens op bij onze duizenden klanten.

De markt explodeert:
Mobiliteit wordt in het dagelijks leven steeds belangrijker. Iedere dag stappen meer mensen op de ebike, step of een ander bij Fatdaddy gekocht voertuig om zich op een verantwoordelijke manier te verplaatsen. 

Neem contact op met t@fatdaddy.nl en vraag naar de mogelijkheden.