Fietsenwinkel Oisterwijk

Fatdaddy (van der Kruijs) in Oisterwijk is een van de grootste Urban Mobility testcenters van Nederland. Hier vind je ons complete assortiment elektrische fietsen, fatbikes en elektrische motoren. Met een team aan Urban adviseurs staan wij altijd voor je klaar. Onze winkel in Oisterwijk heeft ook een uitgebreide werkplaats voor reparaties en onderhoud

Adres
Sprendlingenpark 38, in Oisterwijk
Google Maps

Email winkel Bel 013 5210011

Probeer de leukste producten uit in onze winkel

Boek afspraak werkplaats Fatdaddy


Openingstijden

Maandag – Gesloten
Dinsdag – 09:00 / 18:00
Woensdag – 09:00 / 18:00
Donderdag – 09:00 / 18:00
Vrijdag – 09:00 / 18:00
Zaterdag – 10:00 / 16:00
Zondag – Gesloten

Fatdaddy Oisterwijk
Fatdaddy Nederland
Wat onze klanten zeggen
4.69 waardering (1967 beoordelingen)

Kom langs in onze grootste showroom!

In onze fietsenwinkel in Oisterwijk kan je onze elektrische fietsen, elektrische steps en elektrische motoren uitgebreid testen. Op die manier weet je zeker dat je de fiets koopt echt bij jou past. 
Onze fietsenwinkel in Oisterwijk is gevestigd aan de Sprendlingenpark 38, in Oisterwijk en er is voldoende gelegenheid om je auto te parkeren. Bij een goede fietsenwinkel hoort natuurlijk de ruimte voor een uitgebreide proefrit en optimale service van onze fietsspecialisten. Onze vakmensen staan voor je klaar voor een goed en eerlijk advies in onze fietsenwinkel in Oisterwijk.

Onze formule

Fatdaddy groeit aanzienlijk sneller dan we ooit hadden gehoopt, waardoor we steeds meer locaties nodig hebben om onze uitgebreide klantenkringen te bedienen. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde nieuwe potentiële zakenpartners om ons merk naar nieuwe plaatsen of provincies te brengen.

Open een fatdaddy winkel