Wordt een Fatdaddy Shop In Shop Partner

We zijn altijd op zoek naar nieuwe potentiële business partners om het Fatdaddy merk op nieuwe plekken te krijgen. Het kan zijn dat het starten van een Fatdaddy Franchise net niet voor jou is weggelegd, maar je wel graag verboden wilt zijn met onze naam hebben wij de mogelijkheid om een shop in shop te starten gelanceerd. Wij hebben al meerdere shop in shops in Europa geopend en kunnen met zekerheid zeggen dat dit een succesformule is.

Fatdaddy groeit aanzienlijk sneller dan we ooit gehoopt hadden, waardoor we steeds meer offline locaties nodig hebben om onze producten bij onze klanten te brengen.

Waarom samenwerken met Fatdaddy

Je hebt geen bakken met geld nodig:
Bij een samenwerking met Fatdaddy kun je snel en makkelijk starten met verkopen zonder zwaar te investeren in voorraden, en toch alle producten aan te bieden.

Wij verzorgen alles:
Wij zorgen ervoor dat je direct aan de gang kan en je nergens zorgen om hoeft te maken. Wij regelen de voorraad en marketing. Het enige wat jij hoeft te doen is ruimte te maken in je winkel.

Krijg constant foot-traffic:
Wij zijn constant bezig om klanten naar jouw winkel te sturen. Dit doen wij met online campagnes, offline campagnes en zelfs direct mailing.

Een uitgelezen assortiment kwaliteitsproducten:
Onze product-hunters zijn constant opzoek naar nieuwe producten. Jij kan zelf kiezen welke producten het beste bij jouw lokale markt passen.

De markt explodeert:
eMobililty voertuigen worden dagelijks gebruikt als vervanging van openbaar vervoer, en als vrije tijds vermaak. We verkopen de beste merken en hebben een wekelijks groeiend aantal partners.

Neem contact op met tijl@fatdaddy.nl of bel ons op +31634387336