Wordt een Fatdaddy Franchise Partner

We zijn altijd op zoek naar nieuwe potentiële business partners om het Fatdaddy merk op nieuwe plekken te krijgen.

Met het starten van een Fatdaddy franchise profiteer je van het succes van de gevestigde merknaam en kickstart je jouw bedrijf met een minimale investering.

Fatdaddy groeit aanzienlijk sneller dan we ooit gehoopt hadden, waardoor we steeds meer offline locaties nodig hebben om onze producten bij onze klanten te brengen.

Waarom samenwerken met FatDaddy

Je hebt geen bakken met geld nodig:
Bij een samenwerking met Fatdaddy kun je snel en makkelijk starten met verkopen zonder zwaar te investeren in voorraden, en toch alle producten aan te bieden.

Een duidelijk herkenbare formule en uitstraling:
Fatdaddy heeft een duidelijke huisstijl kunnen opstellen waar onze klanten zich gemakkelijk bij voelen. Iedere franchise probeert zoveel mogelijk aan deze huisstijl te houden maar mag natuurlijk afwijken naar de smaak van de Franchisenemer.

Krijg constant foot-traffic:
Wij zijn constant bezig om klanten naar jouw winkel te sturen. Dit doen wij met online campagnes, offline campagnes en zelfs direct mailing.

Een uitgelezen assortiment kwaliteitsproducten:
Onze product-hunters zijn constant opzoek naar nieuwe producten. Jij kan zelf kiezen welke producten het beste bij jouw lokale markt passen.

Gemak & efficiëntie:
Een bedrijf succesvol lanceren en groeien vergt veel werk, zeker als je weinig middelen tot je beschikking hebt. Als Fatdaddy franchise ontlasten we je zoveel mogelijk en heb je veel meer tijd om je te concentreren op marketing, klantenservice en de dagelijkse werkzaamheden.

De markt explodeert:
eMobililty voertuigen worden dagelijks gebruikt als vervanging van openbaar vervoer, en als vrije tijds vermaak. We verkopen de beste merken en hebben een wekelijks groeiend aantal partners.

Neem contact op met [email protected] of bel ons op +31634387336