De specialist voor Zero motoren 

Wat de reguliere motor speciaalzaak niet durft pakken we graag op: van accu’s vervangen tot display’s aansluiten. Maar ook een band vervangen doen we graag. Altijd met originele Zero onderdelen en een schoonmaakbeurt zodat je wegrijdt op een motor alsof ‘ie nieuw is

Welke merken?

Fatdaddy specialiseert zich in de reparatie van alle merken elektrische motoren, maar met name op het merk Zero. Door korte lijnen tussen de merken en onze technische dienst kunnen we hoogwaardige reparaties garanderen. Geen geknoei. Heb je jouw elektrische motor bij een andere winkel gekocht, geen probleem we repareren iedere fiets.

Wat kost dat?

Voordat wij starten aan een reparatie bespreken we samen de mogelijke kosten. Zo wordt je niet verrast met een hoge factuur achteraf. De prijs van je reparatie is afhankelijk van de genodigde onderdelen en arbeid.
Niet duidelijk wat er mis is met je elektrische motor? Dan bieden wij een analyse voor €149, deze kosten komen te vervallen als wij de reparatie gaan uitvoeren. 

Waar kan ik terecht?

Je kunt je e-bike op afspraak afleveren bij een van onze Fatdaddy winkels. Onderhouds-en inspectiebeurten zijn vaak binnen enkele uren klaar. 

Wij repareren en onderhouden meerdere elektrische voertuigen waaronder de elektrische motoren van het merk Zero Motorcycles. Je meld gemakkelijk jouw reparatie aan waarna wij deze zullen beoordelen en inplannen. 

Wij specialiseren ons sinds 2018 in innovatieve elektrische voertuigen, en inmiddels uitgegroeid tot een internationale mobiliteit ervaring met winkels en ondersteuning door heel Europa. Naast de onderhoud aan Zero Motorcycles is Fatdaddy ook een va de grootste Zero dealers in Nederland

Neem direct contact op

Bel 020 244 0890 Stuur WhatsApp Afspraak direct online plannen

Plan je afspraak in onze reparatie agenda